Şefii CE Oltenia, în America!

ceo

Doi dintre directorii CE Oltenia, preşedintele Directoratului, Ionel Ilie, şi un alt membru al acestui for, directorul Sorin Boza, vor participa în SUA, la un congres dedicat celor mai noi tehnologii, cum este gazeificarea.

Reprezentanţii CEO merg în SUA la începutul acestei săptămâni, la invitaţia unei corporaţii americane. Referitor la gazeificare, o firmă privată a realizat un proiect care s-ar fi pretat şi la Gorj. Numai că iniţiativa nu a avut succes, firma fiind nevoită să renunţe la acest proiect, chiar dacă demersuri în acest sens au fost făcute şi la Ministerul Energiei.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Fostul inspector șef al IPJ, Caragea, către ex-procurorul Sichitiu: „Bețivanule, iar mâncași via cu arac cu tot”

Scandal cu jigniri, pe facebook, între fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj, …

5 comentarii

  1. ne mai explicati inca odata dc merg acolo ?! pe langa faptul ca se cheltuiesc banii minerilor!?

    • Fiti siguri ca merg ca sa se plimbe, cel putin Ilie, care vorbeste limba engleza de-l dor mainile si intelege tehnica moderna, precum surdu muzica! E frumos in SUA, mai vezi un zgarie nor, un Wall street, mai cheltuiesti un dolar, doi….adklea se duce Ilie bou si vine vaca…..

  2. Corporatia americana o fi aia care finanteaza Bankwatch?! Gazeificarea nu este o tehnologie noua,a fost inventata de inginerii din Wermacht,acum vreo 80 de ani.Americanii nu fac altceva decat sa vanda gogosi fraierilor ,pe banii statului roman.

  3. Ajuta cu ceva CEO sau doar excursie pe banii CEO? Eu zic ca e doar excursie.

  4. Este ciudat cum a ajuns Sorin Boza director in perioada de disponibilizare…se fac angajari in aceasta perioada???…acum s a integrat foarte bn si se duce si in America…pacat de CEO ca este condus de acesti directori care se tot schimba intre ei…apropo… Sorin Boza ciudat Cv are…de aici se vede cum este pus politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.