duminică , 19 noiembrie 2017 - 5:19

Șefii CEO au CONVOCAT sindicatele!

ceo

Liderii celor patru federații sindicale din CE Oltenia au fost convocați ieri, de conducerea CEO. Discuțiile au vizat problema rectificării bugetului, fără de care, peste o mie de angajați riscă să rămână fără salarii.

În urma discuțiilor, liderii au stabilit că e necesar să meargă la ministrul Grigorescu: „Vom avea luni, o întâlnire cu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, în legătură cu problema fondului de salarii. Sper ca aceasta să fie rezolvată, pentru că angajații sunt hotărâți să participe la orice formă de luptă sindicală. Se gândesc la greva generală, în fiecare zi”, spune președintele SME Oltenia, Gabriel Căldărușe.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Un comentariu

  1. CALDARUSE…javra ordinara unde erai acum 2 ani cand noi faceam greva? …il pupai in dos pe ciurel iar noi scandam in strada prin ploaie iar acum te dai mare sindicalist ..mars la c..a..c..a..t..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.