marți , 12 decembrie 2017 - 23:55

Şefii CEO, BILĂ NEAGRĂ de la ministrul Energiei!

ceo

Ministrul Energiei, Toma Petcu, s-a arătat deranjat de deciziile luate de șefii de la Complexul Energetic Oltenia, care – susține acesta – au luat în calcul să aibă stocuri doar pentru patru zile pentru producția de energia electrică și termică pe vârf de sarcină. El a anunțat că a dispus o analiză în acest sens, a relatat InvesTenergz.ro.

Publicaţia menţionată mai relatează: În cazul CE Oltenia, au fost luate măsuri de creștere a numărului de muncitori în cariere și capacităților de extracție, a anunțat ministrul Energiei. S-a decis totodată suplimentarea mai multor grupuri energetice, pentru majorarea producției de energie. “Am dispus suplimentarea grupurilor de la Turceni, Rovinari, încă trei grupuri a câte 300 MW, care sunt funcționale de duminică, 8 ianuarie”, a spus Petcu, la finalul ședinței Comandamentului de iarnă ce a avut loc la Dispeceratul Energetic Național (DEN). De asemenea, a fost repornit un grup de la Complexul Energetic Hunedoara de 150 MW, iar CET Govora a intrat în producție cu un grup de 50 MW.

loading...
Loading...

Citește și

Cota de cărbune, oprită pe ștat la PREȚ PIPERAT! Nemulțumiri printre minerii din Motru

Minerii din Complexul Energetic Oltenia care și-au încasat în natură cota de cărbune au plătit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.