duminică , 25 iunie 2017 - 4:56

Şefii CEO, BILĂ NEAGRĂ de la ministrul Energiei!

ceo

Ministrul Energiei, Toma Petcu, s-a arătat deranjat de deciziile luate de șefii de la Complexul Energetic Oltenia, care – susține acesta – au luat în calcul să aibă stocuri doar pentru patru zile pentru producția de energia electrică și termică pe vârf de sarcină. El a anunțat că a dispus o analiză în acest sens, a relatat InvesTenergz.ro.

Publicaţia menţionată mai relatează: În cazul CE Oltenia, au fost luate măsuri de creștere a numărului de muncitori în cariere și capacităților de extracție, a anunțat ministrul Energiei. S-a decis totodată suplimentarea mai multor grupuri energetice, pentru majorarea producției de energie. “Am dispus suplimentarea grupurilor de la Turceni, Rovinari, încă trei grupuri a câte 300 MW, care sunt funcționale de duminică, 8 ianuarie”, a spus Petcu, la finalul ședinței Comandamentului de iarnă ce a avut loc la Dispeceratul Energetic Național (DEN). De asemenea, a fost repornit un grup de la Complexul Energetic Hunedoara de 150 MW, iar CET Govora a intrat în producție cu un grup de 50 MW.

loading...

Citește și

CEO duce greul în SEN. Compania a pornit încă un grup energetic!

Complexul Energetic Oltenia traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere al vânzărilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.