ŞEFII din judeţ se „bat” pe INVESTITORII care nu există

cosmin-popescu1

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că aşteaptă să vadă proiectul anunţat în presă de liberalul Dan Vîlceanu pentru a-şi da seama dacă s-a inspirat din planul iniţiat de Florin Cârciumaru în urmă cu câţiva ani.




Săptămâna trecută, liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că doreşte înfiinţarea unei zone metropolitane în Târgu Jiu care ar putea atrage investitorii în zonă. Şeful judeţului a declarat că trebuie să vadă proiectul pentru a-şi da seama dacă ideile liberalilor sunt împrumutate de la social – democraţi. „Aşteptăm proiectul. Dacă se referă la legea 352/2001 privind planul de dezvoltare şi amenajare urbanistică a teritoriului, aşteptăm să vedem dacă se încadrează sau nu propunerea dumnealor. Sunt nişte detalii juridice care prevăd condiţiile de asociere voluntară între municipiu – reşedinţă de judeţ şi localităţile învecinate. Nu sunt pus la punct cu modificările legii, dar ştiu că la un moment dat era introdus în lege capitala şi municipiile de judeţ de gradul 1. Este posibil să fie modificări. Dacă discutăm de fonduri europene, axa prioritară numărul patru, da, este o asociere în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă a municipiilor reşedinţe de judeţ şi a localităţilor învecinate. Însă acest ghid care priveşte dezvoltarea durabilă a localităţilor încă nu este lansat. Trebuie să vedem conţinutul proiectului pentru a vedea dacă bate cu acel proiect iniţiat de domnul Cârciumaru în urmă cu câţiva ani de zile”, a declarat Cosmin Popescu.

Călinoiu: „Nu au avut niciodată un program de guvernare”

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că actualul PNL este condus de foştii pedelişti, iar membrii PDL nu au avut proiecte bune, nici măcar atunci când au fost la guvernare. „În primul rând, noi nu vorbim de liberali. Vorbim de PNL fostul PDL, care niciodată nu a avut un program de guvernare. Şi atunci când s-a dus la guvernare a luat cele mai drastice măsuri care au condus la un regres al economiei naţionale, care au condus la tăierea drepturilor oamenilor. Au luat de la toţi ca să le fie lor bine”, a declarat Ion Călinoiu.




loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

2 comentarii

  1. CARE INVESTiTORI ? Potetialii investitori au migrat in judetele invecinate , deoarece la GJ nu s-au incadrat cu spaga imensa care l’ea fost ceruta de catre mai marii judetului . Traiasca ciuma rosie PSD

  2. Cel mai mizer judet din tara. Vedeti drumul Rovinari Tg-Jiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *