miercuri , 22 februarie 2017 - 10:23

Şefii organizaţiilor sindicale din CEO, la Parlament

miting-protest-mineri

Timp de două zile, 1 şi 2 noiembrie, se desfăşoară la Palatul Parlamentului, cel de-al 10-lea Congres al Blocului Naţional Sindical, eveniment ce marchează totodată 25 de ani de activitate a confederaţiei în avangarda mişcării sindicale din România, după cum comunică BNS.

La eveniment sunt aşteptaţi astăzi, peste 500 de delegaţi ai organizaţiilor membre, care în deschiderea lucrărilor vor trece în revistă raportul de activitate din perioada 2012-2016, îşi vor alege membrii comisiilor de votare şi disciplină, precum şi de numărare şi validare a voturilor, adoptând totodată modificările de Statut. La Congresul BNS participă, invitaţi fiind, şi liderii organizaţiilor sindicale din CEO, cu pariciparea reprezentanţilor celor patru federaţii sindicale, cu reprezentativitate şi în CE Oltenia. Printre aceştia s-au numărat Nicolae Bunoaica, Adrian Marciuc, Gabriel Căldăruşe, Eugen Iovan.

loading…loading...

Citește și

REACȚIE din CEO: NU ne ajută NIMENI!

Fostul premier Victor Ponta a criticat guvernul Grindeanu pentru lipsa de implicare în problemele Complexului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.