Șefii Poliției, Jandarmeriei și ISU Gorj, ÎNLOCUIŢI!

calinoiu

Şefii instituţiilor au fost înlocuiți din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Fostul președinte al Consiliului Județean, Ion Călinoiu, a rămas deocamdată membru.

Aleșii județeni au luat act în ședința de ieri de schimbarea lui Marius Dascălu, Liviu Dumitrașcu și Florin Popescu din fruntea Inspectoratelor Județene de Poliție, Jandarmi, respectiv Situații de Urgență. Astfel, în locul lor, în ATOP au fost promovați din partea IPJ, comisarul șef Cristian Muscălescu, de la ISU, Traian Șuță, reprezentantul Jandarmeriei fiind colonelul Dorel Roșu. Jurnaliștii l-au întrebat pe șeful județului, după ședință, dacă Ion Călinoiu rămâne în continuare membru ATOP după ce s-a autosuspendat din funcția de consilier personal. Cosmin Popescu a răspuns că fostul președinte CJ va fi menținut pe post. „Suspendarea din funcția de consilier nu are legătură cu ATOP-ul. Sunt două instituții total separate juridic și la funcționalitate”, a precizat președintele Consiliului Județean Gorj. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică e constituită din șeful Inspectoratului de Poliție Județean, un reprezentant al Corpului Național al Polițiștilor, subprefect, șase consilieri județeni, desemnați de Consiliul Județean, trei reprezentanți ai comunității, desemnați de președintele Consiliului Județean, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, șeful Poliției Locale din municipiu reședință de județ.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Zilele oraşului Târgu Jiu, întrerupte de ambulanță! De ce a trecut autospeciala prin mijlocul dansatorilor

Aproximativ 500 de elevi din Târgu-Jiu au participat, joi seara, la un flashmob organizat de …

2 comentarii

  1. incercati sa schimbati oameni buni si pe purtatorul ala de cuvant al jandarmeriei k e tare neindemanatic si pilos k altfel sunt jandarmi baieti isteti sa fie purtator de cuvant nu pilosul asta al lui talvescu

  2. Sa traiti dom purtator de vorbe mai cresteti ciuperci bolunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *