miercuri , 18 octombrie 2017 - 1:29

Șeful CEO are un nou CONSILIER PERSONAL

jianu2

Directoratul Complexului Energetic Oltenia a decis, luni 7 noiembrie, înlocuirea din funcție a directorului Direcției Legislație și Guvernanță Corporativă și numirea sa în postul de consilier al managerului interimar al companiei.

Dorina Jianu, fost director al Direcției Legislație din CEO, a fost retrogradată pe postul de consilier al managerului Ionel Ilie, ”până la clarificarea situației juridice”. Jianu tocmai ce revenise, în urmă cu câteva zile, pe funcție, după ridicarea restricțiilor juridice, însă Directoratul companiei a decis ca acesta să nu mai ocupe funcția pe perioada derulării procesului în care este judecată pentru complicitate la abuz în serviciu. Fosta șefă de la Legislație este acuzată că din această postură a formulat o ”opinie juridică” care a stat la baza hotărârii prin care i-a fost încetat mandatul de director lui Aurel Medințu, iar fostul șef al Diviziei Energetice a primit cinci salarii compensatorii.
În postul rămas vacant după înlocuirea lui Jianu a fost numit Vasile Boca.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Chef la capul mortului cu purceluși la proțap. Lăutarii au primit bani pentru dedicații!

La Târgu-Cărbunești, rromii au schimbat, luni seara, doliul cu manelele cântate de lăutari care s-au …

2 comentarii

  1. O rama cu o penala! Te rugam sa-i asculti sfaturile ,, juridice,, sa putem scapa mai repede de tine…

  2. Boca asta e cel cu pensiunile din Godinesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.