duminică , 17 decembrie 2017 - 17:52

Şeful CEO, la Țicleni!

ilie-ceo2-cmk

Liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, a recunoscut că s-a întâlnit la hotelul Sara pe care senatorul îi deține la Țicleni. Popescu a negat însă că a purtat o discuție politică cu managerul CEO.
Dian Popescu a spus că Ionel Ilie se afla în concediu și se îndrepta spre Craiova, dar s-a abătut pe la Țicleni pentru a discuta despre modificările legii energiei. Popescu a ținut să precizeze că a fost o coincidență faptul că mai mulți membrii ALDE se aflau în același timp la hotel.

A negat

Managerul CEO negase în presa locală că s-a întâlnit cu senatorul Dian Popescu la Țicleni. “Domnul Ilie Ionel era în concediu. L-am sunat pentru că am avut discuțiile cu Corina Popescu vizavi de statut. Dânsul trecea spre casă și l-am rugat să se abată la Țicleni să discutăm față în față pentru că eu trebuia să plec la București. Dânsul știa că nu are statut. Am mai discutat și alte probleme vizavi de legea energiei. Ce să caute Ilie la ALDE? Într-adevăr, în incintă, erau toți aleșii locali, consilier, într-o discuție. A coincis cu trecerea dânsului pe acolo. Eu am discutat cu dânsul separat, după care m-am întors la treaba mea. Domnul Ilie este din Dolj, ce să fac cu el aici, în Gorj? Sunt coordonatorul filialei Dolj, dar nu are nicio legătură cu domnul Ilie”, a declarat Dian Popescu.


loading...
Loading...

Citește și

Apelul mămicilor din Târgu Jiu către AUTORITĂȚILE locale!

Pe un grup destinat mămicilor Municipiului Târgu Jiu a părut o adevărată dezbatere legată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.