marți , 21 februarie 2017 - 3:11

Șeful Diviziei Miniere, Daniel Antonie, vrea să plece în Brazilia!

antoniex

Directorul Diviziei Miniere a CE Oltenia, Daniel Antonie, are liber să plece în Brazilia, la Rio de Janeiro, în cazul în care Curtea de Apel Craiova va decide asta, în ciuda contestanţiei procurorilor. Daniel Antonie a cerut modificarea controlului judiciar, într-unul din cele două dosare de abuz în serviciu.
Astfel, judecătorii Tribunalului Gorj (în baza art. 208 ind. 1 C. pr. pen. rap. la art. 215 alin. 2 C.pr.pen)., au admis cererea formulată de Daniel Antonie. De asemenea, în soluţia dată de magistraţi solicitării şefului Diviziei Miniere, se menţionează: „Permite inculpatului Antonie Daniel să părăsească teritoriul României în perioada 16-23.10.2016, pentru a participa la Congresul Mondial Minier în Brazilia Rio de Janeiro. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”.

Amânare

Procurorii au contestat hotărârea magistraţilor, urmând să decidă definitiv şi irevocabil, instanţa craioveană. De asemenea, în cel de al doilea dosar de abuz în serviciu, Daniel Antonie a avut ieri, un nou termen. În acest caz instanţa a amânat cauza, stabilind să se pronunţe la data de 04.10.2016.loading...

Citește și

A început NUMĂRAREA pensionabililor din CEO. Iată ce CONDIȚII trebuie să îndeplinească SALARIAȚII!

La nivelul Complexului Energetic Oltenia au fost constituite, prin decizia Directoratului, patru comisii de analiză …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.