Șeful Diviziei Miniere, Daniel Antonie, vrea să plece în Brazilia!

antoniex

Directorul Diviziei Miniere a CE Oltenia, Daniel Antonie, are liber să plece în Brazilia, la Rio de Janeiro, în cazul în care Curtea de Apel Craiova va decide asta, în ciuda contestanţiei procurorilor. Daniel Antonie a cerut modificarea controlului judiciar, într-unul din cele două dosare de abuz în serviciu.
Astfel, judecătorii Tribunalului Gorj (în baza art. 208 ind. 1 C. pr. pen. rap. la art. 215 alin. 2 C.pr.pen)., au admis cererea formulată de Daniel Antonie. De asemenea, în soluţia dată de magistraţi solicitării şefului Diviziei Miniere, se menţionează: „Permite inculpatului Antonie Daniel să părăsească teritoriul României în perioada 16-23.10.2016, pentru a participa la Congresul Mondial Minier în Brazilia Rio de Janeiro. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”.

Amânare

Procurorii au contestat hotărârea magistraţilor, urmând să decidă definitiv şi irevocabil, instanţa craioveană. De asemenea, în cel de al doilea dosar de abuz în serviciu, Daniel Antonie a avut ieri, un nou termen. În acest caz instanţa a amânat cauza, stabilind să se pronunţe la data de 04.10.2016.loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *