vineri , 17 noiembrie 2017 - 23:23

Selfie lângă sicriu, viral pe Facebook. Poza făcută de doi puști din Vaslui

selfie-husi

Glumă macabră i-a transformat în „vedete„ pe Internet. Doi puști din Huși și-au făcut un selfie lângă un sicriu în care a fost trupul fără viață al unui bătrân. Fără pic de respect față de cel trecut la cele veșnice, adolescenții au zâmbit larg în poza pe care apoi au publicat-o pe Facebook. Prietenii tinerilor au fost revoltați și amuzați deopotrivă de cele văzute pe rețeaua de socializare. Cei doi băieți au comentat ironic ”Nu îți place de bunelu’? Noi îi facem reclamă decedatului”.

Copiii spun și fac lucruri trăznite. Zicala pare că este confirmată de fapta a doi băieți din Huși, care au găsit o variantă macabră prin care să devină populari pe Facebook. Adolescenții s-au pozat lângă sicriul unui bătrân trecut în neființă. Cei doi puști nu s-au lăsat deloc afectați de atmosfera sumbră de la înmormântare, relatează vremeanoua.ro

loading...
Loading...

Citește și

Catalog eMAG Black Friday 2017 – Vezi Reducerile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.