luni , 23 octombrie 2017 - 16:31

Semnificaţia visului întâlnit la toţi oamenii! Ce înseamnă când visam că a murit cineva!

vis

Visul despre moarte reprezintă, în general, sfârşitul unei etape şi începerea unei noi faze din viaţă, putând semnifica, spre exemplu, finalizarea unei căsătorii, începutul unei noi cariere sau o schimbare majoră a personalităţii. Acest tip de vis este unul simbolic, care nu pare a prevesti, de obicei, vreun eveniment din viitor.

Există un adevărat ghid al tuturor elementelor ce pot apărea în timp ce tu dormi. Dacă visezi că zbori sau că ai parte de o cădere în gol, atunci acest lucru arată ca în viaţa ta există o situaţie ce te depăşeşte.
Dacă, însă, zbori undeva sus, pe cer, atunci acesta este un semn bun, căci arata că ai controlul asupra vieţii tale.
Mâncatul sau senzaţia de foame din vis arata o serie de nemulţumiri cu care te confrunţi. Şi nu te gândi doar la sentimentul primar, căci poate fi forma despre foame de bani, foame de succes sau orice altă dorinţă puternică de-a ta.

loading...
Loading...

Citește și

Ce legătură credeţi că era între salată şi sex în Egiptul Antic?

Avem tendinţa de a considera salata verde drept un aliment banal, însă în Egiptul Antic, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.