SENZAȚIONAL: Iriza se VISA MINISTRU! Ce-i transmite Dian

iriza

Scarlat Iriza e nemulțumit de modul în care liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a împărțit funcțiile repartizate partidului în Guvernul Grindeanu.

Proaspăt senator de Gorj, Iriza ar fi vrut să fie propus ca ministru al Energiei. Parlamentarul ALDE susține că are un CV mult mai bun decât Toma Petcu, liderul ALDE Giurgiu, care a și obținut postul de ministru. Scarlat Iriza îl acuză pe Dian Popescu că i-a pus piedici la Călin Popescu Tăriceanu pentru nu a pune mâna pe portofoliul de la Energie. “Dian Popescu e Dian Popescu, ce conflict să am eu cu el? Un conflict s-ar putea să am cu Tăriceanu, pentru că nu a împărțit funcțiile de conducere în Senat și în Camera Deputaților după rezultatele obținute în teritoriu. Eu cred că aveam un CV mai bun decât Toma. Eu am lucrat în domeniul energetic vreo 8-9 ani, dar Toma a avut mai multe relații decât mine. Deocamdată, am timp la dispoziție să mă gândesc dacă să plec la alt partid. Ținând cont că eu cu Meleșcanu și cu Tăriceanu eram din grupul de senatori care a mai trecut prin Parlament, mă așteptam să-mi dea și mie o funcție măcar la nivelul pregătirii mele. Bineînțeles că puteam să fac față unui post de ministru. Adică, poate face față un inginer constructor și un inginer electrotehnist și eu nu făceam față? Sunt convins că Dian mi-a pus piedici”, a declarat Scarlat Iriza.

Dian: Iriza să devină MINISTRU?

Dian Popescu spune că nici nu s-a purtat vreo discuție cu liderii de la centru ca Scarlat Iriza să fie propus ministru, așa că nu are ce piedici să-i fi pus colegului său de partid. „Iriza să devină ministru? N-am avut asemenea discuții cu nimeni niciodată. Cred că are o supărare, dar cred că îi va trece. Eu n-am vorbit așa ceva, nu s-a pus niciodată problema de așa ceva în ALDE. Miniștrii s-au pus în funcție de rezultatele filialelor, iar Filiala Giurgiu a avut cele mai bune rezultate din țară. Nici nu s-a pus problema la noi, pentru că noi am ieșit pe locul 7 în ALDE, deci nu aveam cum. Nu cred că va pleca din partid, vorbește la supărare”, afirmă Dian.

loading...
Loading...

Citește și

Numărul INSOLVENȚELOR și DIZOLVĂRILOR de firme a CRESCUT!

Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a crescut în primul trimestru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *