Sex de împăcare. 4 poziţii EXCELENTE pentru acest tip de amor

sex8

După o ceartă aprigă cu partenerul nimic nu vă poate face să vă simţi mai bine decât o partidă de sex.

În timpul discuţiei aprinse, v-aţi spus suficiente lucruri nu tocmai plăcute şi evident că aţi început să regretaţi. Însă, există un burete magic care vă poate ajuta să ștergeți rapid de starea proastă pe care o aveţi, ba chiar vă ajută să revigoraţi relaţia: sexul de împăcare. Câteodată chiar merită să aveţi parte de o mică ceartă pentru a vă condimenta viața sexuală.

Adânc şi excitant
Pentru această poziţie, el se va aşeza cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Femeia se va aşeza în braţele lui şi va fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării.

Penetrări adânci
Femeia stă deasupra și, în timpul penetrării, se lasă pe spate până când îi atinge picioarele. El se poate apleca spre ea pentru a-i săruta sânii şi pentru a-i coordona mişcările plasându-şi mâinile pe şoldurile ei. Penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul va sosi rapid.

Incitant
Ea se așază pe o masă sau un birou, sprijinindu-se în mâini. El se va poziţiona în faţă, cu mâinile pe coapsele ei. Cu picioarele în jurul şoldurilor lui, îl va trage mai aproape de ea. În timpul penetrării, ea poate încerca şi mişcări circulare, pentru a spori plăcerea.

Orgasme intense
Pentru această poziție, el se va aşeza pe pat cu picioarele întinse, sprijinit în mâini. Ea va sta deasupra lui, cu faţa spre el. Își pot sincroniza mişcările pentru orgasme intense.

sursa: clicksanatate.ro

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *