SEX în apa de tratament! DETALII GREȚOASE din stațiunea cea mai vizitată de gorjeni

„Cădiţele“ sau „cloaca“ sunt celebre pentru cine cunoaşte Băile Herculane. E vorba de mai multe bazine, în care se scurge apa termală sulfuroasă, la o temperatură de 50-60 de grade, localizate în zona „7 Izvoare“.
Mii de turişti trec în fiecare an prin aceste „cădiţe“, succesul lor fiind asigurat deoarece scăldatul aici e gratuit, nu cu taxă cum se practică în hotelurile staţiunii.  Cea mai căutată este zona Izvorul Scorilo, care arată, şi acum, ca pe vremea dacilor şi romanilor: două gropi mari în pământ, pe malul râului Cerna, betonate pe margini şi pe fund, în care intră zeci de persoane deodată. În zonă nu există nici măcar un duş amenajat, pentru ca turiştii să se spele atunci când intră în “cădiţe”. Aşa se face că cel puţin mizeria pe care o iau pe picioare ajunge direct în apa bună de scăldat. Turiştii se aruncă în apele sulfuroase, cu miros specific, având speranţa că vor scăpa de anumite boli sau măcar că  starea lor se va ameliora. Cei mai mulţi au reumatism, dar sunt şi oameni cu boli de piele, care trag speranţa că o baia în „cloacă” îi va ajuta. Alţii nu au nicio boală, dar fac baie oricum pentru a-şi asigura o sănătate de fier. ”Vin aici de vreo douzeci şi ceva de ani. Am reumatism sever şi cura anuală pe care o fac la Herculane mă ajută. Am văzut tot ce era de văzut de când vin. Unii fac şi sex acolo. Acum tot e bine că sunt betonate, dar la început nu erau decât nişte gropi în pământ. Vă imaginaţi când intrau mai multe persoane că totul se transforma într-o mocirlă. Ar putea primăria sau de cine aparţin cădiţele astea să le mai modernizeze, că nu cred că ar costa aşa de mult, spune Vasile Teodor, un istalator care vine anual din Bucureşti.

Citeste mai mult: adev.ro/od1839

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *