duminică , 23 aprilie 2017 - 10:57

Sex în maşină – poziţii

sex

Sexul în maşină ţi se pare periculos, excitant şi irezistibil? Chiar poate fi astfel, în special dacă alegi cele mai bune poziţii.

Sexul în maşină ţi se pare periculos, excitant şi irezistibil? Chiar poate fi astfel, în special dacă alegi cele mai bune poziţii. Pentru că spaţiul este foarte limitat, tu şi partenerul tău trebuie să profitaţi de fiecare centimetru, dar acesta nu este tocmai un dezavantaj, dacă pui la socoteală şi fiorii andrenalinei.

Poziţia Meduză
Este o poziţie suficient de „înghesuită” încât poate fi aplicată cu succes în maşină. Dacă ai chef de senzaţii tari, îi poţi propune partenerului tău poziţia Meduză, care oferă, pe lângă altele, şi o penetrare adâncă. Pentru a pune în practică această poziţie, iubitul tău trebuie să stea îngenuncheat, iar tu să te aşezi pe genunchii lui şi îi cuprinzi talia cu picioarele. Mişcările sunt fuide, iar efectul va fi unul pe măsură…

Poziţia Lotus
Este o adaptare a poziţiei de mai sus. Pentru a adopta această poziţie, partenerul tău trebuie să stea cu picioarele încrucişate, în poziţia yoga numită Lotus, iar tu te vei aşeza în poala lui, cu faţa spre el. Încrucişează-ţi picioarele în jurul taliei lui. Pentru mai multă stabilitate ţineţi-vă în braţe.
Întindeţi complet banchetele din faţă pentru că spaţiul de desfăşurare să fie suficient. Această poziţie este ideală dacă îţi doreşti o penetrare completă.

Poziţie Stăpânitoarei
O poziţie foarte intimă, perfectă pentru o partidă rapidă de sex, în maşină. Este ideală dacă vă place să vă sărutaţi intens în timp ce faceţi dragoste, pentru că este o poziţie faţă în faţă. Iubitul tău va trebui să stea pe scaun iar tu deasupra, în braţele lui. Tu deţii total controlul asupra penetrării dar şi asupra mişcărilor. Puteţi pune în practică această poziţie pe locul din dreapta, dar şi pe bancheta din spate, cu spătarul scaunului din fata pliat complet.

Poziţia Balansoarului
Aşa cum îi spune şi numele, secretul acestei poziţii este balansarea. Veţi sta fata în faţă şi vă puteţi săruta, atât cât doriţi, pentru că este o poziţie care vă oferă multă intimitate. Pentru că spaţiul este limitat, iubitul tău poate sta cu genunchii îndoiţi, iar tu deasupra, cu spatele drept, uşor îndreptat spre picioarele lui. Deşi mişcările sunt limitate, nu exclude pasiunea, dar, mai ales adrenalina…

Poziţia Amazon
Nu este o poziţie pentru cei timizi. Este una dintre cele mai îndrăzneţe poziţii în care tu stai deasupra. Partenerul tău stă pe spate, cu genunchii îndoiţi aproape de piept, iar tu te vei sprijini cu mâinile pe picioarele lui şi vei deţine total controlul asupra mişcărilor. Nu este una dintre cele mai simple poziţii, dar controlul pe care îl poţi deţine anulează dezavantajele. Poziţia poate fi pusă în practică şi în maşină, dar va trebui să ai grijă la plafon, dacă eşti ceva mai înaltă…

loading...

Citește și

Știați că…

• Dacă am lua o bucată de piatră, cât un degetar, dintr-o stea neutronică, nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.