luni , 11 decembrie 2017 - 13:27

Sex la telefon: cheia funcţionării relaţiei la distanţă

Sexul la telefon este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află la distanţă unul faţă de celălalt.

La prima vedere poate părea dificilă abordarea unei astfel de practici, dar, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord, poate fi o soluţie benefică pentru cuplu. Comunicarea este înainte de toate cheia funcţionării relaţiei, iar sexul la telefon se bazează exclusiv pe acest lucru.

În mod normal lucrurile ar trebui să vină de la sine într-un cuplu bine sudat, deschis, însă această experienţă are şanse de reuşită doar dacă este trăită cu intensitate şi naturaleţe.

A împărtăşi experienţa autosatisfacţiei cu partenerul face dovada echilibrului şi funcţionalităţii relaţiei, iar dorinţa de a experimenta senzaţii noi alături de acesta este benefică pentru identificarea sexualităţii fiecăruia şi implicit pentru îmbunătăţirea ulterioară a actului sexual.
În dragoste nimic nu este interzis atâta timp cât partenerul este dispus să experimenteze, iar curiozitatea trebuie să rămână mereu trează.

Loading...

Citește și

Iată cum poţi să-l faci pe un bărbat să te dorească

Dacă te numeri şi tu printre femeile care, în viaţa intimă, se ghidează după faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.