SEX ORAL cu o fată de 13 ani, în garsoniera CEO! Ce le-au dat JUDECATORII

colajoral3

Doi dintre tinerii reținuți, marți, de către polițiștii din Turceni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, și-au aflat, ieri, sentința, după ce procurorii au cerut arestarea lor pentru 30 de zile.

oral1

Judecătorii au respins cererea de arestare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu privire la Cristian Aurel Dorobanțu și Antonio Marian Kurti, cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, şi proxenetism, și au dispus împotriva acestora măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. În același timp, magistrații le-au impus acestora să nu ia legătura cu minorul, coinculpat, reținut și el în cauză, dar pe care judecătorii l-au lăsat în libertate, și cu fata de 13 ani, parte vătămată.

oral3
În urma cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr de 17 ani din comuna Petru Rareş, județul Bistriţa Năsăud, altul de 20 de ani din comuna Grozeşti, județul Mehedinţi, care locuiau fără forme legale pe raza orașului Turceni și un localnic, de 49 de ani, în perioada iulie – septembrie a.c., ar fi întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, din oraşul Turceni.
Potrivit unor surse, orgiile sexuale ar fi avut loc într-o garsonieră închiriată de unul dintre aceștia, de la CEO, iar fata ar fi întreținut relații intime și cu alți bărbați, la recomandarea unuia dintre cei trei care au ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor.

oral2

loading...
Loading...

Citește și

Dorel a îndoit conducta de gaze de la Albeni! Școala, la un pas să sară în aer

Lucrările executate la terenul sintetic din Albeni, investiție realizată în curtea școlii din localitate, au …

2 comentarii

  1. Eu sunt . Vreau sa primesc filmarea de la acest caz *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *