Sex oral – pro sau contra? (1)

sex2

Te-ai gândit vreodată că sexul oral ar putea face parte din „normalitatea” vieţii tale intime?

Lui îi place, iar tu eşti înnebunită când el coboară… acolo jos… Se spune că majoritatea bărbaţilor sunt obsedaţi de sex oral, dar nu cred că este o regulă generală. Sunt multe femei care prefera ca din preludiu să facă parte şi o partidă de sex oral, pentru că este calea sigură spre orgasm…

„Nu am crezut niciodată că voi accepta să fac sex oral şi recunosc faptul că prima oară când am încercat a fost fără tragere de inimă. Am vrut să îmi satisfac partenerul, să îl văd fericit, dar eu nu eram nici pe departe de acord cu această ‚indeletnicire’. Asta pentru că aveam tot felul de complexe peste care nu reuşeam să trec.

El a observat acest lucru, nu vedea plăcere pe fata mea, niciun fel de implicare sau pasiune. Dar am reuşit să trec peste inhibiţii, iar acum… plăcerea este deplină, atât pentru mine cât şi pentru el”, îmi mărturiseşte Ana.

Nesiguranţa poate fi cea care îţi reprima multe dorinţe şi plăceri sexuale, una poate fi şi cea de a face sex oral. Te simţi nesigură pe tine, pe partener sau pe relaţia în sine? Sunt multe femei care sunt de părere că trebuie să îi facă sex oral partenerului, altfel acesta îşi va găsi o amantă care să îi satisfacă toate plăcerile sexuale.

Ce ar fi să mai renunţăm la complexe, la concepţiile învechite şi să ne gândim la ceea ce ne face cu adevărat fericiţi în viaţa de cuplu? Să încercăm să ne axăm mai mult pe acele lucruri care ne fac să avem o viaţă sexuală împlinită…

Miruna îmi spune că îi place să i se ofere sex oral, dar nu să-i şi facă prietenului ei. „Ador să mi se facă sex oral, dar când îmi vine rândul, mă închistez. În relaţiile anterioare, nu mi s-a ‚permis’ să fac sex oral ‚din respect’, după cum îmi spuneau foştii prieteni. Nu concepeau să îşi sărute femeia care le făcea o felaţie. Dar îmi doresc să perseverez, pentru că îmi iubesc foarte mult prietenul şi de aceea trebuie să îl fac să se simtă extraordinar, la fel cum mă face el pe mine să mă simt, mai ales că el adoră să i se facă sex oral”.

Tehnica de bază a sexului oral…

Şi până la urmă de ce nu ai face-o? Dacă eşti într-o relaţie în care te simţi împlinită, fericită şi mereu dornică să experimentezi, de ce nu ai face sex oral iubitului tău? Nu ai nevoie de un curs aprofundat care să te ajute să îi oferi partenerului o felaţie extraordinară, trebuie doar să ştii câteva lucruri de bază.

Este prima oară când faci sex oral? Nu trebuie să te impacientezi, lasa că mişcările să vină de la sine. Întâi de toate, un duş împreună ar putea stârni în voi o dorinţă nebună de a face amor.
Tehnica de bază a sexului oral: acoperă dinţii cu buzele şi încearcă să îţi ţii gura în formă de „O”; nu încordă prea tare buzele, încearcă să le ţii cât mai moi şi relaxate. Iubitul tău poate sta relaxat, întins pe spate sau în picioare, iar tu în genunchi în faţa lui, supusă, dar în acelaşi timp să deţii controlul asupra penisului. Oricum, sigur îi va plăcea să te vadă în acţiune, excitaţia fiind maximă…

Loading...

Citește și

Poziţii pentru sex gălăgios, pentru a avea parte de o noapte incendiară

Pentru a avea parte de o noapte incendiară trebuie să puneţi în practică poziţii pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *