sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 23:08

Sex pe întuneric sau pe lumină?

sex

Dacă femeile au o problemă în a face dragoste cu lumina aprinsă, bărbații în schimb adoră acest lucru. Mai ales că ei sunt influenţaţi de simţul vizual şi se excită mult mai repede în momentul în care au posibilitatea să admire şi să privească trupul gol al iubitei.

Nu multe persoane arată bine dezbrăcate într-o lumină puternică şi, în afară de asta, nimănui nu îi place să îi vină lumina în ochi. Deci, folosiţi lămpi care luminează în sus şi lumini discrete, nu pe cele din tavan.
Lumânările sunt minunate, dar aveţi grijă să nu stea undeva unde pot cădea. Suspendarea lanternelor cu lumânări e cea mai bună soluţie. Sunt mai sigure decât lumânările şi aruncă umbre foarte frumoase.

Unora nu le plac luminile deloc

Ocazional, sexul pe întuneric poate fi o variaţie interesantă, dar nu ar trebui să fie modul în care faceţi sex mereu. Trebuie să puteţi să vă priviţi în ochi măcar o parte din timp. Mai mult, vederea trupului gol al partenerei este important pentru excitarea bărbatului. Majoritatea femeilor nu se prea gândesc la acest lucru, dar le place să vadă feţele, zâmbetul şi ochii partenerilor.

Loading...

Citește și

Poziţiile sexuale care favorizează atingerea orgasmului! Tu le-ai încercat?

Anumite poziţii sexuale favorizează mai bine genul de stimulare necesar unei femei pentru a avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.