Sex. Probleme cu erecţia? Cum să îl încurajezi când dă greş

sex

Se întâmplă chiar şi celor mai înfocaţi amanţi. Dacă pentru tine este doar o „întâmplare nefericită”, el o poate vedea ca pe o adevărată tragedie. Ţine doar de tine să-l încurajezi şi să nu transformi situaţia în una traumatizantă pentru el.

Pentru a evita aceste probleme pe viitor, trebuie să îţi alegi cu grijă cuvintele de încurajare şi, în niciun caz, nu trebuie să faci glume pe seama lui şi nici să-i arăţi că eşti supărată sau dezamăgită. Iată câteva sfaturi despre ce să spui şi cum să abordezi problema pentru a trece mai uşor peste situaţia neplăcută.
„Nu-ţi face griji, iubitule. Se întâmplă tuturor bărbaţilor”. Chiar dacă există riscul ca aceste cuvinte să-l facă să-şi pună întrebări legate de experienţele tale sexuale anterioare, acestea îl vor ajuta să nu simtă singurul afectat. O astfel de suferinţă este mai uşor de îndurat când este împărţită cu alţii.
„Şi mie mi se întâmplă uneori.” Bărbaţii nu realizează că şi noi ne putem confrunta cu probleme asemănătoare. Chiar dacă suntem excitate, de multe ori se întâmplă să nu ne lubrifiem natural suficient pentru a continua. Dă-i de înţeles că astfel de probleme sunt normale şi ajută-l să se relaxeze.
„Asta înseamnă că pot să fac ce vreau cu tine. Ador preludiul.” Poţi încerca să îi distragi atenţia şi să continuaţi cu atingeri şi săruturi. Cu puţin noroc vei reuşi să-l relaxezi suficient pentru a continua. Dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte, provoacă-l să-şi folosească limba şi mâinile pentru a te aduce la orgasm. Transformă experienţa în una satisfăcătoare pentru amândoi.
„De ce îţi faci griji, ştiu că eşti un amant bun. Mă faci mereu fericită.” Aminteşte-i de experienţele anterioare şi că astfel de situaţii sunt rare. Are nevoie de tine pentru a-i ridica moralul şi pentru a-i reda încrederea în sine.
„Dacă vrei să încercăm altceva, spune-mi”. Arată-i că eşti acolo pentru el şi că eşti dispusă să-l ajuţi. Întreabă-l dacă doreşte să-l stimulezi tu sau dacă vrea să se odihnească. Nu ignoraţi problema şi discutaţi şi despre posibilele cauze, cum ar fi oboseala, stresul sau câteva pahare de alcool în plus.
Activitatea din dormitor nu este perfectă şi este nevoie de efort din partea ambilor parteneri pentru a o face satisfăcătoare. Dacă iubitul tău are frecvent probleme cu erecţia, trebuie să luaţi măsuri.

Loading...

Citește și

Poziţii sexuale cu bărbatul deasupra

Viaţa sexuală joacă un rol foarte important în orice cuplu şi de fiecare dată trebuie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *