Sex sălbatic: 10 sfaturi pentru o partidă de amor pe care nu o va uita niciodată

sex1

Vrei să-l cucerești cu o noapte de sex sălbatic? Pregăteşte-te din timp pentru câteva trucuri care îl vor cuceri complet şi pune în aplicare 10 sfaturi pentru o partidă de amor pe care nu o va uita niciodată.

Vrei să-l cucerești cu o noapte de sex sălbatic? Pregătește-te din timp pentru câteva trucuri care îl vor cuceri complet și pune în aplicare 10 sfaturi pentru o partidă de amor pe care nu o va uita niciodată.

Poartă pantofi cu toc cui şi o perucă
Bărbaţii apreciază întotdeauna o femeie care ştie cum să-i excite vizual. Poartă pantofi cu toc cui, consideraţi foarte sexi de mulţi bărbaţi şi fă rost şi de o perucă, de o culoare şi lungime diferită de părul tău. Joacă un personaj sexi pentru el şi va aprecia cu siguranţă experienţa.

Sărută-l intermitent
În timpul preludiului, combină săruturile senzuale cu momente în care îl săruţi şi lingi uşor pe gât şi pe urechi, zonă erogenă ignorată de multe femei. Arată-i tot mai multă pasiune de fiecare dată când te întorci cu poftă la buzele şi la limba lui.

Atinge-te în faţa lui
Nu mulţi bărbaţi ar fi încântaţi să observe că te poţi satisface singură la fel de bine ca atunci când eşti cu el, dar apreciază experienţa vizuală în doze mici. Atinge-te pentru câteva momente în faţa lui, gemând de plăcere şi uitându-te cu poftă la erecţia lui.

Stimulează-l şi oral şi cu mâna
Pentru a-l excita cât mai mult înainte de penetrare, stimulează-l şi oral şi cu mâna, intermitent. Linge-i penisul ca pe o acadea şi mimează aplicarea rujului pe buze cu penisul lui. Înainte să-i stimulezi penisul cu mâinile, pune-ţi în palme puţină loţiune de mâini care să-l lubrifieze bine.

Îndeplineşte-i o fantezie sexuală
Dacă ţi-a mărturisit vreodată o fantezie sexuală pe care nu aţi pus-o încă în aplicare, acesta este momentul pentru o surpriză plăcută. Nu uita însă faptul că va observa dacă tu nu te simți bine, aşa că alege un lucru ce-ţi face şi ţie plăcere. Nu-l întreba niciodată pe loc ce fantezii are, rişti să primeşti un răspuns pe care nu vrei să-l auzi, iar refuzul tău poate strica atmosfera.

Vorbeşte-i obraznic
Puţin limbaj deocheat îl poate excita foarte mult. Dacă nu ştii cât de departe să mergi, limiteză-te la a-i descrie cât de excitată te simţi şi ce ai vrea să-ţi facă pe loc.

Leagă-l la ochi
Nu este cazul să încerci jocuri sado-maso dacă nu sunteţi amândoi pregătiţi pentru asta, dar îl poţi invita la un joc simplu: îl legi la ochi cu o eşarfă de mătase pentru câteva minute, apoi îi duci la gură diverse părţi din corpul tău pe care el le poate săruta, linge sau muşca.

Masează-i pieptul
Fie ca parte a preludiului, fie în timp ce te penetrează, dar tu eşti deasupra, masează-i pieptul. Dacă strecori şi un compliment cu privire la muşchii lui, vei simţi cum erecţia i se întăreşte şi mai mult.

Propune numeroase poziţii sexuale
Nu te limita doar la câteva poziţii pe care le stăpâneşti la perfecţie, încearcă cel puţin 4 în timpul penetrării. Nu este obligatoriu să iasă din tine la fiecare schimbare, există multe poziţii care permit mutarea într-una nouă fără întreruperea penetrării.

Stimulează-i sfârcurile în timpul orgasmului
Când simţi că este foarte aproape de orgasm, oferă-i puţină stimulare suplimentară pe lângă plăcerea penetrării. Mulţi bărbaţi apreciază mângăierea testiculelor sau a perineului, dar nu toţi. În schimb, dacă poziţia sexuală îţi permite, mângâie-i uşor sfârcurile. Nu uita că terminaţiile nervoase devin mai sensibile în timpul orgasmului, deci fii gentilă sau gestul tău îi poate diminua, nu suplimenta plăcerea.

Loading...

Citește și

6 poziţii sexuale „pe la spate”

În cele mai multe cupluri, rutina îşi face loc în dormitor mult prea repede. Din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *