Sexy PATROANA unui magazin de haine din Târgu Jiu și-a mai deschis o AFACERE! Vezi în ce a INVESTIT!

colaj-simona6

Simona Becheanu este o tânără pasionată de modă iar acest lucru a împins-o să își deschidă în Târgu Jiu un magazin cu haine, prin care le prezintă clienților o gamă largă și unică din domeniul vestimentației. Însă aceasta nu este singura afacere în care Simona este implicată. Frumoasa șatenă deține, alături de familia sa, „Pepiniera Cornești”.

Pepiniera dispune de o gamă largă de produse pomicole și este situate în comuna Bălești la câțiva kilometric de Târgu Jiu. Conform site-ului pepinieracornesti.ro, afacerea este una de familie și a fost înființată de tatăl Simonei încă din anul 2003. „Înființarea pepinierei în anul 2003 nu a fost un lucru ușor pentru Becheanu Nicolae, ci o alegere conștientă a unei activități pe care a considerat-o rentabilă. Pepiniera este situată în localitatea Tg-Jiu, judetul Gorj, comuna Bălești, sat Cornesti nr.303. Pentru noi sunt importante pasiunea, perseverența și cunoștințele din domeniul pomicol de care se ocupă Inginer Candea Vasile. Pepiniera dispune de o gamă variată de produse pomicole: “Măr, Păr, Prun, Cireș, Cais, Piersic, Vișin, Gutui, Nuc, Castan, Tei, Trandafiri Altoiți, Viță de vie altoi și pomi ornamentali…” Pentru o cât mai bună satisfacere a cererii existente pe piață, suntem pregătiți să oferim consultanță, proiectare, amenajare, și întreținere” se arată pe site-ul pepinierei.

Despre Simona

Simona își adoră jobul și nu se vede niciodată făcând altceva. Aceasta a absolvit liceul Spiru Haret din Târgu Jiu, iar acum este studentă la Universitatea „Constantin Brâncuși”, unde studiază arta designului. „Despre mine pot spune că merg cam de două ori pe săptămână la sală, fac masaj și mănânc foarte puţin. Jobul meu mă ţine în forma, mereu sunt plecată și stau cam toată ziua la magazine. Din punctul meu de vedere contează foarte mult felul în care arăți. În ziua de azi reclama este sufletul comerțului, eu îmi etalez ținutele de la magazin şi pentru asta trebuie să arăți cât de cât bine. Da, am apelat și o să apelez de fiecare dată dacă este cazul, la chirurgul estetician. Pentru mine aspectul fizic este foarte important, trebuie să ne bucurăm cât putem de tinerețe”, ne-a mai spus Simona.
loading...
Loading...

Citește și

ÎNDRĂGOSTITĂ de țara noastră! O vestită ARTISTĂ din Târgu Jiu își face vacanțele în România: „Promovez și cheltui bani la mine ACASĂ!”

O îndrăgită artistă de muzică populară din Târgu Jiu se declară îndrăgostită de meleagurile românești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.