vineri , 24 noiembrie 2017 - 18:43

Sfârcurile ei i-au înnebunit pe bărbați! Și-a pus SÂNII pe Facebook

Silvana Brăgaru a postat pe pagina sa de socializare o fotografie care a încins imediat atmosfera! Mai mulți domni i-au lăsat comentarii cu vizibilă tentă sexuală focoasei brunete.
Silvana Brăgaru a „băgat în boală” nemții după apariția într-o revistă pentru domni și nu încetează nici acum, la câțiva ani de la apariție, să îi cucerească pe aceştia! Târgujianca focoasă locuiește de câțiva ani în Germania, unde spune că lucrează la o grădiniță. Cu toate acestea, Silvana postează foarte des pe pagina sa de socializare numeroase fotografii sexy, spre marea bucurie a celor care o urmăresc online. Ultima postare publică este cea din 2 septembrie, când bruneta super-hot a postat o fotografie în care sânii săi sunt goi și îi acoperă cu mâinile. Imaginea a strâns foarte multe aprecieri și mai multe comentarii din partea domnilor. În urmă cu doi ani, bruneta a postat o fotografie în care apare chiar în sânii goi! Nu degeaba Silvana Brăgaru a fost declarată una dintre cele mai sexy femei din Germania. A pozat în revistele pentru bărbați, devenind, în scurt timp, preferata nemților de sex masculin. Specialiștii alături de care lucrează Silvana în Germania au reușit să o ajute pe gorjeancă să se transforme în una dintre cele mai sexy femei din Europa, iar în 2013, aceasta a fost inclusă în topul reprezentantelor sexului frumos cu cei mai mari sâni din Europa.loading...
Loading...

Citește și

ZECI de magazine din Gorj și un MEDIC, AMENDAȚI! Vezi ce au găsit inspectorii DSV!

În perioada 13–19.11.2017, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale şi verificări tematice și fizice în …

3 comentarii

  1. Gogu de la Spatii Verzi

    O gasisti pe centru seara la Nuremberg se prostituazea si voi puneti poze cu ea in ziar , lachetilor dormiti pe voi

  2. Asta da,stire de actualitate,ce a mai postat Silvana Bragaru pe facebook!! Sigur ca daaa..!Si totusi..daca nu au fost pozati in Saharaaaa,nicio treaba!E bine asa George?Sac!Sa auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.