marți , 12 decembrie 2017 - 2:37

Sfârșit de săptămână AGITAT pentru pompierii gorjeni!

Incendiu-fan

De la începutul lunii septembrie, echipajele I.S.U. Gorj au intervenit la 56 solicitări, din acestea, 39 au fost intervenţii ale echipajelor SMURD, 8 incendii, 1 accident rutier şi 8 alte intervenții.

În comuna Prigoria, sat Negoești, a avut loc sâmbătă un incendiu izbucnit la adăpostul de animale și anexe gospodărești, proprietatea lui Nicolae B. În urma incendiului, au ars: acoperișul adăpostului de animale, circa 170 mp din anexele gospodărești, 20 tone plante furajere și aproximativ 10 mc lemn de foc. Se pare că o defecțiune electrică a provocat incendiul. Tot sâmbătă, două echipaje de stins incendii cadrul Gărzii de Intervenție Novaci, sprijiniți de către S.V.S.U. Baia de Fier au intervenit în orașul Novaci, sat Cernădie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, proprietatea lui Ilie P. Intervenția promptă a pompierilor militari a limitat extinderea incendiului către casa de locuit, arzând aproximativ 700 baloți cu fân. În perioada menționată, aproximativ 29,5 hectare de vegetație uscată și miriște au fost afectate de incendii, fiind nevoie de intervenție pompierilor militari din cadrul ISU Gorj. Incendiile au avut loc în localitățile: Ionești, Logrești, Plopșoru, Slivilești și Samarinești. Cauza probabilă a acestor incendii este focul în aer liber.

loading...
Loading...

Citește și

Ce i-au făcut polițiştii din Novaci unui şofer după ce l-au lăsat să petreacă două zile la Rânca!

Un echipaj al Poliției Novaci a reuşit, ieri, „marea performanță” de a-l lăsa fără permis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.