SFÂŞIETOR! IUBITUL Denisei, fata ucisă şi TÂRÂTĂ zeci de metri de un TIR, VREA S-O URMEZE: „VOI VENI DUPĂ TINE CÂT MAI REPEDE!”

fata1

• Mesajul cutremurător al fratelui mai mic al Denisei

Adolescenta ucisă, marți seara, de un TIR, în sensul giratoriu de la Kaufland, în timp ce vorbea la telefon, este plânsă de toți colegii săi de la Colegiul Național ”Virgil Madgearu” care și-au afișat exprimat durerea afișând doliu în locul fotografiilor obișnuite la profilurile de pe Facebook.

Sute de mesaje, pline de durere, au curs pe contul personal al Denisei: ”Denii unde esti acum?! De ce tocmai tu?? Aveai toata viata inainte, trebuia sa ai grija imi lipsesti, si imi vei lipsi mereu, te iubesc chiar daca esti un inger ❤ ❤ ”, a scris una dintre colege.
” Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te odihneasca in pace,ingerașule! ”, este mesajul unei alte adolescente, colegă de clasă cu Denisa.

”Te iubesc Denisa și voi veni cât mai repede după tine”

msg2

Una dintre postările cutremurătoare îi aparține lui Alyn, un tânăr care tocmai voia să-i mărturisească Denisei, în ziua în care aceasta a murit, sentimentele pe care le nutrea pentru ea și scrie că vrea s-o urmeze ”acolo sus” pe fata de 15 ani.”Nu cred ca ti sa întâmplat asta erai vtm si de fiecare dată nu stiam cum sa îți spun ca te iubesc mult…… ❤ Sper sa vezi mesajul de sus de acolo si să…nu mai stiu ce sa zic ….in ziua in care vroiam sa îți dau msj tu atunci ai murit sper sa vezi acest mesaj…TE IUBESC DENISA ❤ SI VOI VENI CAT MAI REPEDE DUPĂ TN ACOLO SUS ❤”, a scris Alyn.

”De ce tu, sora mea dragă”

msg1

Narcis Andrei, fratele mai mic al adolescentei, este marcat profund de moartea Denisei, mai ales că tragicul eveniment a avut loc cu doar câteva ore înainte ca el să fie sărbătorit de Sfântul Andrei.
”De ce tu, sora mea dragă”, este mesajul copleșitor al băiețelului.

Fetiţa va fi înmormântată astăzi. Dumnezeu s-o odihnească!

loading...
Loading...

Citește și

Dorel a îndoit conducta de gaze de la Albeni! Școala, la un pas să sară în aer

Lucrările executate la terenul sintetic din Albeni, investiție realizată în curtea școlii din localitate, au …

Un comentariu

  1. Mesajul scris de acest baiat „Alyn Chynezu” este o minciuna fara scrupule deoarece nici macar nu il avea la prieteni pe Facebook si nu a vorbit niciodata cu el. Deci va rugam sa nu mai denigreze imaginea Denisei cu astefel de aberatii si sa respecte suferinta familiei, iar pe Denisa sa o lase sa se odihneasca in pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *