SFÂȘIETOR! A murit la 20 de ani de leucemie pentru că nu a avut bani de tratament și nu voia să fie privit cu milă. Prietenii sunt împietriți de durere


Povestea incredibilă de viață și de moarte a lui Mădălin, un tânăr de 20 de ani din Motru, i-a lăsat fără cuvinte pe cei care l-au cunoscut, după ce au aflat că acesta luptase, până aproape în ultima clipă, cu o boală cumplită, fără să mărturisească multora despre suferința sa pentru că nu voia să-i plângă nimeni de milă din cauză că nu avea bani să se trateze. Zilele trecute boala l-a răpus, iar prietenii și apropiații, împietriți de durere, l-au condus, ieri, pe ultimul său drum.


[ads2î
Mădălin terminase liceul la Motru și de mai bine de un an plecase la muncă în Timișoara, împins de neajunsurile de acasă. Ajungea destul de des la Roșiuța unde o avea pe mama sa, iar singurul căruia îi împărtășea gândurile era fratele său. Părinții se despărțiseră, iar cu tatăl nu avea o relație apropiată.
De ceva vreme Mădălin se îmbolnăvise, iar verdictul medicilor a fost unul cumplit: leucemie. Starea sa de sănătate a degenerat rapid, iar joi, s-a agravat de-a binelea. Prietenii și apropiații au trimis mesaje în care cereau disperați ajutorul: Mădălin avea nevoie, urgent, de sânge. Medicii au realizat că nu se mai poate face nimic, iar în acea noapte a fost adus acasă cu ambulanța, iar a doua zi a murit.
Era înconjurat de o grămadă de prieteni care nu-și explică nici acum de ce Mădălin a ales să-și ascundă boala. Potrivit unor surse apropiate familiei, tânărul se întreținea singur, fiind ajutat doar de fratele său, și pentru că nu avea bani de tratament nu dorea să-l compătimească nimeni, ”nu voia să-l privească lumea cu milă”.

„Ai fost și vei ramane un mare exemplu de curaj și voință pentru noi toți, copil puternic”

Prietenii lui Mădălin i-au scris, împietriți de durere, zeci de mesaje pe Facebook, iar mulți dintre ei l-au condus, ieri, pe ultimul său drum. ”Nu se poate înțelege cât de grea e despărțirea, decât atunci când o ființă dragă pleacă de lângă noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine. Ne rămane doar amintirea și un dor nestins de tine, prieten drag…. Cu lacrimi în ochi, spun sincer îmi pare rău că nu sunt lângă tine pentru ultima dată Mădălin”, a scris Larisa.
La fel de emoționant e și mesajul lui Vasile: ”Azi cerul se deschide să primească un suflet curat. Nici acum nu ne vine să credem ,speram să fie o glumă super proastă dar nu a fost așa. Ai fost și vei ramane un mare exemplu de curaj și voință pentru noi toți, copil puternic. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, prieten drag! Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet curat!”

”Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu!Nu te voi uita niciodată, ai fost o persoana minunata pentru mine și așa vei rămâne mereu, scriu cu lacrimi în ochi pentru că îmi lipsești mult, ții minte când mi-ai spus că vara asta o să petrecem timpul împreună nu am mai apucat, nu te-am văzut de foarte mult timp, acum ești acolo sus ai rămas tot un îngeraș frumos și grijuliu, sper că de acolo ne vei veghea și o să ai grijă de noi, să nu uiți niciodată că surioara ta te iubește mult și nu te va uita și o să vin ori de câte ori pot să te vizitez, vei rămâne mereu frățiorul meu mai mare care mi-a dat sfaturi foarte bune, Dumnezeu să aibă grijă de tine, frățiorule!!!”, a scris Lavinia.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Zilele oraşului Târgu Jiu, întrerupte de ambulanță! De ce a trecut autospeciala prin mijlocul dansatorilor

Aproximativ 500 de elevi din Târgu-Jiu au participat, joi seara, la un flashmob organizat de …

5 comentarii

  1. Un adevarat Erou!!! Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

  2. Rusine este un comentariu nedocumentat.Parintii lui nu sunt despartiti, relatia tata fiu era o relatie normala si multe altele

  3. Oare acest articol care lezeaza imaginea familie respective, folosirea de imagini fara consimtamantul nimanui, inducerea in eroare constient de catre autorul acestui articol vor ramane nesanctionate.Poate se autosesizeaza si va constietiza aducand ulterior rectificarea continutului.Degeaba ai bani daca nu ai ce trata.

  4. si,oricum tema este depasita,folosind fraza ,,nu au avut bani ptr tratament,, v ati implicat si departat tot o data de realitate ! Sistemul bolnav,casa de asigurari medicale,etc,etc…sint animalele si hienele ce ucid in romanika !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *