miercuri , 28 iunie 2017 - 22:03

Și-a băgat bebelușul la frigider ca să-l „învie”!

Un tată și-a lăsat fetița de șase luni în mașină pentru patru ore, când afară termometrele arătau peste 35 de grade celsius, apoi a băgat-o la frigider pentru a o „învia”. Michael Thedford (33 de ani) a fost acuzat de omor din imprudență. Poliția a găsit bebelușul mort în bucătărie.

Fostul profesor Michael Thedford locuiește în Dallas. Marți (21 iunie), bărbatul și-a lăsat copiii de trei și cinci ani la școală, apoi s-a dus acasă și s-a culcat. Patru ore mai târziu, și-a dat seama că a lăsat-o pe fetița de numai șase luni în mașină. Când a găsit-o, micuța era inconștientă. A pus-o în frigider pentru o perioadă nedeterminată de timp, apoi a sunat-o pe soția lui și a anunțat poliția, potrivit metro.co.uk. Oamenii legii l-au arestat pe Thedford, cauțiunea pe care trebuie să plătească este de 20.000 de dolari.

loading...

Citește și

FOTO: Investirea lui Romanescu în funcția de primar. Vezi cine a venit!

Marcel Romanescu este investit în aceste momente în funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.