sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 16:33

Și-a omorât nepoata pentru că nu i-a acceptat avansurile

O crimă șocantă urmată de sinucidere a șocat o întreagp localitate din județul Neamț. Un bărbat și-a ucis nepoata, cu 30 de ani mai tânără, pentru că aceasta nu i-a acceptat avansurile, după care, acesta, în vârstă de 65 de ani s-a sinucis.  Cadavrele celor doi au fost găsite abia după două săptămîni, de poliţiştii alertaţi de vecini.

Bărbatul  a mai fost închis acum câţiva ani pentru omor calificat, după ce şi-a ucis tatăl. Crima, urmată de sinucidere a avut loc în localitatea nemţeană Traian. Rudele femeii au dat-o dispărută acum câteva săptămâni, potrivit ziaruldeiași.ro. Era singură şi avea grijă de 2 copii, după ce tatăl lor plecase la muncă în Germania. În tot acest timp nimeni nu s-a gândit să o caute în casa încuiată. Unchiul a lăsat în urma sa un bilet de adio.

Sursa: Libertatea.ro

loading...

Citește și

SCANDAL într-o comună din Gorj! Oamenii stau cu GUNOIUL la nas!

Mai mulţi oameni din Bengeşti Ciocadia sunt nemulţumiţi pentru că de câteva săptămâni, gunoiul nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.