vineri , 9 decembrie 2016 - 23:14

Și-a omorât nepoata pentru că nu i-a acceptat avansurile

O crimă șocantă urmată de sinucidere a șocat o întreagp localitate din județul Neamț. Un bărbat și-a ucis nepoata, cu 30 de ani mai tânără, pentru că aceasta nu i-a acceptat avansurile, după care, acesta, în vârstă de 65 de ani s-a sinucis.  Cadavrele celor doi au fost găsite abia după două săptămîni, de poliţiştii alertaţi de vecini.

Bărbatul  a mai fost închis acum câţiva ani pentru omor calificat, după ce şi-a ucis tatăl. Crima, urmată de sinucidere a avut loc în localitatea nemţeană Traian. Rudele femeii au dat-o dispărută acum câteva săptămâni, potrivit ziaruldeiași.ro. Era singură şi avea grijă de 2 copii, după ce tatăl lor plecase la muncă în Germania. În tot acest timp nimeni nu s-a gândit să o caute în casa încuiată. Unchiul a lăsat în urma sa un bilet de adio.

Sursa: Libertatea.ro

loading...

Citește și

ANUNŢ pentru cei născuţi ÎNAINTE de 1989! NIMENI nu ştia aşa ceva

Concluzie inedita a unui studiu BERD: in medie, cetatenii din stateledin estul Europei nascuti imediat dupa caderea comunismului sunt mai scunzi decat generatia anterioara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.