Și-a pierdut portofelul PLIN cu BANI, pe STRADĂ!

Un elev de 16 de ani din Buzau, care isi pierduse pe strada portofelul, a avut noroc cu politistii locali din oras. Agentii au gasit portofelul in care se aflau peste 300 de lei si i l-au inapoiat baiatului in aceeasi zi in care l-a pierdut.

 Tanarul a fost incantat, mai ales ca avea inauntru si actele de identitate.Adolescentul de 16 ani si-a pierdut portofelul cand se intorcea de la scoala. Avea in el peste 300 de lei si mai multe documente personale. Noroc cu un politist local care l-a gasit intamplator pe o strada din centrul Buzaului, si l-a invitat pe baiat la sectie sa il recupereze.

Dupa ce si-a recuperat portofelul, tanarul le-a multumit politistilor si le-a spus ca banii erau toate economiile lui. In plus, pentru ca si-a gasit si buletinul a scapat de grija unor drumuri la serviciul de evidenta a populatiei.

Politistii locali ii avertizeaza pe cei care gasesc pe strada un obiect de valoare ca, daca nu il predau autoritatilor in 10 zile, risca dosar penal. Pedeapsa, in astfel de cazuri, este amenda sau chiar inchisoare de la o luna la trei luni.

stirileprotv.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO! Accident la Drăgoieni! Două mașini IMPLICATE!

Două mașini s-au ciocnit în această dimineață, pe raza localității Drăgoieni, în același loc în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *