Şi-a salvat fiica, înainte de a fi ucisă de un şofer beat

Instinctul de mamă a făcut ca o femeie de 36 de ani să îşi împingă fetiţa înainte ca bolidul să dea peste ele. Durere imensă în Bacău, unde o copilă de 7 ani a rămas fără mamă din pricina unui şofer beat ”ţăndări”.

Ieşise joi seară (1 septembrie), în jurul orei 20.00, cu fetiţa ei de 7 ani la plimbare pe Calea Mărăşeşti, scrie “Ziarul de Bacău”. Femeia de 36 de ani îşi ţinea de mână copila şi mergeau pe trotuar. La un moment dat, a auzit scârţâit de roţi, tot mai aproape de ele. Instinctul matern a îndemnat-o să îşi împingă fiica, înainte ca bolidul să ajungă în dreptul lor.

Femeia a fost spulberată de un Mercedes C Class, condus de un şofer de 59 de ani, pe nume Valerică Ştefan Kislapoşi. Lovitura a fost atât de puternică încât maşina a ricoşat în stâlpul de la marginea trotuarului, pe care l-a deformat. Copila a scăpat nevătămată, dar a rămas şocată când şi-a văzut mama într-un lac de sânge. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, şoferul era îngrijorat că maşina lui Mercedes arată atât de rău. Martorii erau să îl linşeze când au auzit că bărbatului nu îi păsa că a omorât un om, ci că şi-a lovit bolidul. Abia putea vorbi, iar poliţiştii au stabilit că avea alcoolemie de 1,70 la mie în sânge.

Vineri dimineaţă (2 septembrie), încă erau vizibile urmele impactului. Pete de motorină şi de sânge, resturi de la maşina lovită, dar mai ales candelele aprinse de trecători stau mărturie tragediei. O echipă de muncitori a început refacerea reţelei electrice şi înlocuirea stâlpului retezat.

Fetiţa de 7 ani a rămas acum în grija tatălui, care munceşte în străinătate şi venise câteva zile în concediu în ţară. Politiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi au propus arestarea preventivă a şoferului criminal. În acelaşi stâlp s-a mai izbit o maşină săptămâna trecută, însă fără să producă victime, scrie zdbc.ro

loading...
Loading...

Citește și

Unde va ploua în aceste zile!

Vremea în mini-vacanța de Rusalii. Vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în mini-vacanţa de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *