duminică , 17 decembrie 2017 - 6:25

Și-a ucis SOȚIA cu mai multe lovituri de cuțit! Femeia a apucat să se târască până la MAMA ei!

crima

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat în cursul zilei de duminică, 31 iulie 2016, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj, luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.07.2016, cu privire la inculpatul Gabor Bălan Dorel, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor.

Gabor și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit. „În timp ce se aflau la domiciliul lor din comuna Ioneşti, judeţul Gorj, pe fondul geloziei şi consumului de alcool, inculpatul Gabor Bălan Dorel a angajat o discuţie contradictorie cu soţia sa şi în acest context, a început să o lovească pe aceasta în mod repetat cu un cuţit cu lungimea totală de 36 cm şi lama de 23 de cm, provocându-i mai multe plăgi înţepate la nivelul toracelui, al abdomenului dar şi al braţelor şi membrelor inferioare. Urmare a leziunilor severe suferite, victima nu a mai reuşit să se deplaseze decât în imediata apropiere a imobilului casă de locuit, unde în final a căzut în stare de inconştienţă, fiind găsită la scurt de timp de mama sa, care locuieşte la aceeaşi adresă”, transmiteau, atunci, procurorii.

loading...
Loading...

Citește și

Scandal într-un LICEU din Gorj! Un elev susține că a fost bătut de DIRECTOR

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul Tehnologic Turburea susține că ar fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.