duminică , 23 aprilie 2017 - 14:54

Simpozion cu participare INTERNAȚIONALĂ la Târgu-Jiu

simpozion-ONG-3

Profesori din mai multe țări europene s-au întâlnit la Târgu-Jiu, joi, în cadrul simpozionului „Blend-it”, axat pe metode de predare în școli. La Gorj, de organizarea simpozionului, dar și buna implementare a acestui proiect Blend-It, s-a ocupat Asociația Edulifelong condusă de Iohana Udrescu.

simpozion-ONG1

Evenimentul a reunit educatori, profesori, experți și cercetători care au dezbătut subiecte legate de transformările ce sunt necesare învățământului. Participanții au făcut schimb de idei și strategii, pentru a le depista pe cele mai potrivite sistemului de învățământ din țara noastră. Fiecare participant a prezentat situația învățământului din țara sa. Simpozionul „Blend-it” a fost posibil grație programului Erasmus+ și a reunit participanți din șase țări. Alte întâlniri de acest fel au avut loc în Portugalia în noiembrie 2014, Austria în ianuarie 2015, în luna mai 2015 a avut loc un schimb de studenți în Italia, iar în toamna anului trecut-în Belgia. În aprilie anul acesta, elevi din toate țările participante au mers în Spania, unde au împărtășit experiențe despre diferitele metode de predare-învățare cu scopul de a îmbunătății activitățile de la clasă.

loading...

Citește și

„Proștii sub clar de lună”. Spectacol de teatru, ASTĂZI, la Târgu Jiu!

Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, în colaborare cu Biblioteca ”Christian Tell” va organiza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.