Sindicaliștii cer ALIMENTAȚIA de PROTECȚIE pentru salariații CEO

Sindicatul EMC Roșia, pe Facebook: „Astazi, 24.10.2016, de la ora 13,00, la sediul Diviziei Miniere, este programată comisia mixtă administraţie-sindicate din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Sindicatul Liber EMC Roșia, cere tuturor președinților de sindicat care participa la aceasta ședinta si mâine la ședinta CSSM, sa susțină in fata administrației, acordarea alimentației de protecție, către salariații care pot beneficia de acest drept.

Modul de acordare a alimentatiei de protectie este reglementata de Legea securitatii si sanatatii in munca 319/2006, art. 14, care prevede ca acestea se acorda in mod obligatoriu si gratuit de catre angajatorii persoanelor care lucreaza in conditii de munca ce impun acest lucru si se stabileste prin contractul colectiv de munca si/sau contractul individual de munca.

Conform CCM 2015-2017, art.180, 181, administrația CE Oltenia, trebuie sa acorde acest drept salariaților.
Amintim administrației CE Oltenia ca Alimentația de Protecție nu s-a acordat salariaților CE Oltenia din Martie 2015, la ordinul fostului director Laurențiu Ciurel, banii fiind alocați către plățile compensatorii”, arată liderii pe site-ul de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO! Accident la Drăgoieni! Două mașini IMPLICATE!

Două mașini s-au ciocnit în această dimineață, pe raza localității Drăgoieni, în același loc în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *