SINDICALIŞTII din CEO AMENINŢĂ cu greva foamei!

caldaruse02-cmk

Situația tensionată din cadrul Complexului Energetic Oltenia tinde să se agraveze. Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, amenință că va intra în greva foamei alături de alți colegi, începând cu data de 12 decembrie. Nemulțumirea sindicalistului este legată de zvonul conform căruia, în ultima ședință de CS, s-a decis ca CEO să fie condus de la București, după ce Diviziile companiei vor fi desființate.

La ultima ședință a Consiliul de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia s-ar fi pus în discuție desființarea Diviziilor din cadrul producătorului de energie, iar conducerea unității să fie asigurată de persoane din București. Liderii de sindicat din sistem au reacționat imediat și încearcă să pună presiune pe actuala conducere a CEO pentru a rezolva situația. Mai exact, președintele SMEO, Gabriel Căldărușe, speră ca Directoratul companiei să-i convingă pe supraveghetori că decizia nu este una bună.

Amenință cu greva generală

Președintele SMEO, Gabriel Căldărușe, amenință cu acțiuni radicale dacă Consiliul de Supraveghere va pune în practică această acțiune. „Vom acționa pe măsură dacă se va ajunge aici. După data de 11 decembrie, începând cu 12 decembrie, vom acționa dacă se vor întâmpla astfel de lucruri. Cel mai probabil va fi o acțiune de greva foamei!”, a spus Căldărușe.

loading...
Loading...

Citește și

E OFICIAL! Ce au DECIS acționarii CEO!

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Complexul Energetic Oltenia, întrunită în şedinţă la data de 15.03.2018, …

2 comentarii

  1. El și Marciuc = 2 analfabeți ajunși președinți ! Mai țineți-o tot așa și veți fi președinți de scara de bloc! 2 scursuri ale societății!

  2. Cand Ciurel a vrut sa faca asta si cei din FNME au intrat in greva foamei, voi faceati glume pe seama lor si va satisfacea orice decizie a tatucului vostru, acum, vreti sa intrati in post negru…succesuri! Bine ar fi sa fie desfiintate diviziile inutile si subtiat drastic CEO-ul! Altfel, va fi aceeasi Marie, cu alta palarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *