vineri , 18 august 2017 - 13:45

SINUCIDERE în Spital! S-a aruncat de la etaj

Un pacient internat azi noapte cu hemoragie digestivă și-a pus capăt zilelor.

Un pacient de 61 de ani, internat în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Județean de Urgență din Deva s-a aruncat de la etaj și a murit pe loc.

Bărbatul este din comuna Pui și a fost trimis la Spitalul din Deva după ce, inițial fusese tratat la Spitalul Orășenesc din Hațeg. La Deva, pacientul a fost diagnosticat cu hemoragie digestivă superioară, însă medicii spun că bărbatul suferea și de alte afecțiuni cronice. Starea sa de sănătate nu a impus, spun medicii, internarea sa la Reanimare, așa că bărbatul a fost mutat în salon la Secția Interne.

„A fost vizitat de mai multe ori pe parcursul nopții. Între orele 5 și 5.30, s-a trezit, a ieșit din salon și se pare că s-a aruncat de la fereastră”, a declarat dr. Ioan Demeter, directorul medical al SJU Deva.

http://hunedoaralibera.ro/breaking-news-sinucidere-la-spitalul-judetean-din-deva/

loading...

Citește și

LOVITĂ şi IZBITĂ de ASFALT de un grup de RROMI!

O tânără a ajuns la spital, joi, în urma unui scandal izbucnit pe strada Brașov …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.