vineri , 15 decembrie 2017 - 10:26

Sinucidere sau reglare de conturi?

Rapoartele de expertiză tehnică și criminalistică, în cazul evenimentului rutier în urma căruia a murit Dan Condrea, au ajuns pe masa anchetatorilor – concluzia, așteptată în câteva zile

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, ieri, la sediul CSM, că rapoartele experţilor în dosarul morţii fostului patron Hexi Pharma au ajuns la Parchet, iar procurorii vor anunța în scurt timp dacă Dan Condrea s-a sinucis sau nu în seara zilei de 22 mai.

„Au fost depuse două rapoarte: raportul de expertiză tehnică şi raportul de expertiză criminalistică. Cele două rapoarte ne dau concluzii relevante privind mecanismul producerii evenimentului rutier şi pe baza coroborării acestor concluzii cu alte probe, care se află în cauză, se va putea da o concluzie cu referire la circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcţie şi de frână au fost ulterioare impactului. În câteva zile vom avea soluţia emisă de procuror, poate la începutul săptămânii următoare”, a declarat şeful Parchetului General.

Sursa: http://www.evz.ro/sinucidere-sau-reglare-de-conturi-misteriosul-deces-al-patronului-hexi-pharma-pe-cale-sa-fie-elucidat.html

loading...
Loading...

Citește și

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.