SITUAȚIE INCREDIBILĂ: SCANDAL ÎN POLIȚIE! Ce va întâmpla cu SALARIILE

Situaţie incredibilă la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Salariul de merit pentru care au ieşit în stradă poliţiştii ar putea fi primit la anul… şi la mulţi ani! Asta după ce reprezentanţii Ministerului Muncii s-au întâlnit weekend-ul trecut cu sindicatele din învăţământ, după ce şi cadrele didactice au ieşit în stradă, cărora le-au promis creşteri salariale cu bani luaţi de la militari şi poliţişti.

„Cine strigă mai tare primeşte mai mult“

„Soluţiile” găsite de „eminenţele” Ministerului Muncii, împreună cu cele ale Ministerului Educaţiei constau în dezbinarea categoriilor socio-profesionale. Mai precis, salariul de merit cerut de personalul Ministerului Afacerilor Interne va fi în continuare doar o promisiune, întrucât banii promişi poliţiştilor, jandarmilor, pompierilor şi militarilor vor fi direcţionaţi către profesori. „În weekend, Ministerul Muncii a negociat cu reprezentanţii celor din învăţământ după ce profesorii au ieşit în stradă. Neavând de unde să mai ajusteze, au luat de la noi, de la apărare. Ar vrea să ne dea o bucăţică acum şi o bucăţică la anul. A fost vorba că ne dau cei 20% la începutul lunii august. Văd că cine protestează mai tare… Să vedem, probabil vom ieşi şi noi, dacă aşa funcţionează, cine strigă mai tare primeşte mai mult. Vom aştepta să vedem reacţia membrilor de sindicat şi este foarte posibil să declanşăm acţiuni de protest. Urmează ca acest proiect de ordonanţă să intre în dezbatere la Guvern”, a declarat pentru „Cuget Liber”, Daniel Avasilcăi, pre-şedintele Sindicatului Agenţilor de Poliţie din Constanţa.

Citește mai mult pe: http://m.cugetliber.ro/stiri-eveniment-bataie-de-joc-la-adresa-politistilor-si-militarilor-taie-de-la-cei-cuminti-ca-sunt-prosti-290830

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …