duminică , 19 noiembrie 2017 - 12:33

Situaţie CRITICĂ pentru Marian Munteanu

BEC i-a anulat câteva mii de semnături. Politicianul s-a întors aseară  în Piață, acolo unde a continuat  să strângă semnături. Este vorba despre Marian Munteanu.

”Dragi prieteni, la Biroul Electoral Central ne-au fost date jos foarte multe semnături. Ne mai trebuie foarte puține pentru a ajunge la pragul de 200.000. Rog pe toți care mai au liste acasă sau nu au semnat, să vină în seara asta la cortul nostru din Piața Universității. Fiecare semnătură contează enorm. Doamne ajută!”, a scris Marian Munteanu.

Într-un alt mesaj, președintele Alianța Noastră România a scris: ”Rog toti bucurestenii care mai au liste de semnaturi si nu le-au predat să le lase lui Alex Nastase la cortul din Piata Universitatii sau să sune ACUM la 0729663399 sau 0745115193. Au fost multe liste gresite si trebuie sa le inlocuim astazi, pana în ora 23.00”.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.