sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 23:23

Situație INCERTĂ la CEO!

termo-turceni

O parte a liderilor de sindicat spun că este necesară începerea negocierilor pentru noul contract colectiv de muncă. Numai că, această negociere ar putea să înceapă după ce Directoratul CEO va fi completat cu oameni recrutați conform guvernanței corporative.

Președintele SME Oltenia, Gabriel Căldărușe precizează: „Până nu vom avea un președinte de Directorat stabil, de fapt un Directorat stabil, nu cred că vor începe negocierile. Există riscul ca una să stabilim cu actualii membri ai Directoratului, și apoi totul să se schimbe, la venirea altora în acest for. Nu știm cât va mai dura această incertitudine, se tot vorbește despre schimbarea a doi directori, dar deocamdată lucrurile nu s-au clarificat. Probabil, se așteaptă și alegerile…”, a mai spus acesta.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Un comentariu

  1. Bravo ai stil oacheșule !Pai așteaptă sa mai treacă 10 ani si apoi negociaza lefurile fraierilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.