Situație INCREDIBILĂ în casa unui gorjean: Deși au DIVORȚAT încă LOCUIESC sub același ACOPERIȘ: „El, la stânga, eu, la dreapta”

Cristina-Spatar-si-Alin-Ionescu

La mai bine de două luni de la semnarea actelor de separare şi aproape un an de când au apărut primele fisuri în mariajul lor, Cristina Spătar a încetat să-şi mai pună întrebări şi şi-a luat viaţa în propriile mâini. În lunile care s-au scurs de la ruptura din acte, artista a reuşit să se reinventeze din cap până în picioare, şi-a redresat cariera artistică, şi-a îmbunătăţit imaginea şi a fost supusă unei intervenţii de remodelare a sânilor. În plus, cântăreaţă a demarat o afacere nouă care speră să îi aducă profit şi se luptă ca o leoaică să răzbească să le facă un viitor copiilor săi, scrie presa națională. “Eu la saloane nu merg pentru că n-am timp! Eu alerg pe bandă, fac sport şi folosesc acele corsete pe care le-am adus eu în România, pantalonii de slăbit şi mă dau cu creme care elimină celulita. Nu prea cheltui bani în saloane de înfrumuseţare, eu muncesc! Am un nou business, un mic magazin online pe care l-am deschis de două săptămâni, aduc corsete şi pantalonii pentru slăbit pe care i-am folosit şi eu ca să slăbesc şi trag tare pentru că vreau să mă extind. Am copii foarte buni, iar ei merită totul. Ştiţi că eu i-am făcut în urma unor fertilizări, sunt copii pe care mi i-am dorit foarte tare. Cred că nu contează ce ni se întâmplă nouă şi ce decizii luăm noi, oamenii mari, apropo de vieţile noastre. Ei, copiii, nu trebuie să sufere. Ei sunt sensibili!”, spune Cristina Spătar, lăsând să se înţeleagă că micuţii săi sunt totul pentru ea. Întrebata dacă şi-a revenit după şocul destrămării căsniciei sale de 9 ani, Cristina Spătar a recunoscut că una dintre persoanele care au ajutat-o psihic în momentele de cumpănă a fost chiar fosta sa soacră cu care continuă să aibă o relaţie minunată.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Vezi când începe Festivalul Internațional Tudor Arghezi!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Christian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *