sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 0:51

Situație STÂNJENITOARE pentru un afacerist gorjean: Nu poate DIVORȚA de soție pentru AMANTĂ!

borcea

Situaţie incredibilă în cazul divorţului Alinei Vidican, de fostul patron de la Dinamo, Cristi Borcea. Pare de necrezut, însă instanţa este la un pas să respingă divorţul Alinei Vidican de fostul patron de la Dinamo.

Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât omul de afaceri a devenit, după cum se ştie, tatăl copilului Valentinei Pelinel. El e în spatele gratiilor, iar Alina – în Statele Unite, însă judecătorii i-au anunţat că nu aşa se face la divorţ. La înfăţişarea care a avut loc în urmă cu câteva zile, magistraţii le-au transmis celor doi că nu le vor desface căsătoria până când nu se vor prezenta personal în faţa instanţei pe data de 28 octombrie, scrie wowbiz.ro. Conform legii, instanţa poate suspenda judecata „dacă procedura de citare a soţului parat a fost îndeplinită prin afişare, iar acesta nu s-a prezentat la primul termen de judecată. În acest caz, instanţa va cere dovezi sau cercetări pentru a verifica dacă pârâtul îşi are locuinţă la locul indicat în cerere şi dacă va constata că nu locuieşte acolo, va dispune citarea lui la locuinţa sa efectivă şi, dacă e cazul, la locul de muncă”. În cazul de faţă, judecătorii au dispus aceste măsuri pentru Alina Vidican. De asemenea, instanţa poate suspenda cauza şi dacă nici una dintre părţi nu se prezintă la strigarea cauzei.loading...

Citește și

Un consilier local cere DEMISII la vârf. Doi directori de instituții sunt vizați!

Nicio ședință fără scandal! Se întâmplă la Consiliul Local din Târgu Jiu, acolo unde consilierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.