SMEO, înştiinţare pentru ministrul Grigorescu

cariera-rosia-cmk

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate „Univers” (SMEO) nu este de acord cu reorganizarea anunţată de conducerea CEO în luna februarie. Drept urmare, SMEO i-a trimis înştiinţare ministrului Energiei, Vlad Grigorescu, în care îi cere implicarea în activitatea unităţii energetice. 

Grigorescu

„Cunoaştem faptul că orice formă de reorganizare este atributul administraţiei dar avem obligaţia morală să vă comunicam faptul că aceasta reorganizare n u are ca obiectiv o mai bună funcţionare a Complexului Energetic Oltenia, dorind u-se  de  fapt ,,instalarea” în  poziţii cheie a unor persoane care n u îndeplinesc criteriile privind profesionalismul, integritatea şi transparenţa impuse de Ministerul  Energiei. De asemenea, vă aducem la cunoştinţă faptul că pe parte minieră, sucursalele miniere care se doresc a fi înfiinţate au funcţionat şi înainte de 1989, până în anul 1997, când au fost desfiinţate întrucât acestea îngreunează şi blochează procesul de producţie şi decizie, fiind o structură intermediară neperformantă. Precizăm faptul că această decizie a fost luată într-un mod netransparent de către un grup care reprezintă altfel de interese decât interesele Complexului Energetic Oltenia. Având În vedere că statul român prin Ministerul Energiei este acţionar majoritar al Complexului Energetic Oltenia S.A., considerăm că oportună implicarea dumneavoastră pentru ca activitatea Complexului să se desfăşoare într-un mod cât mai corect, transparent şi performant”, se arată în scrisoarea trimisă ministrului.

loading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

Un comentariu

  1. Bai guralivilor care va dați la ,,pictorul energeticii gligolescu” voi spuneți ca nu se implica !?Fals ba sunteți pe mana cu el !E implicat si el si familia lui in afaceri ilegale ( ma rog legalitate făcută de penalul care conduce ,,anale”) cu energie.Probabil nu au furat destul de mult ca sa aibă bani suficienți sa cumpere halca mare numita CO !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.