Soarta a DOI câştigători în alegeri, INCERTĂ! Îşi pot PIERDE mandatele abia câştigate!

mosoiuianasi_cmykEste vorba despre Vasile Moşoiu, care a câştigat primăria la Drăguţeşti şi Ion Ianăşi, câştigători al alegerilor din 5 iunie 2016, la Vladimir. Ambii primari îşi pot pierde mandatele, ei fiind condamnaţi la închisoare cu suspendare, în dosare penale.

Potrivit legii, în cazul în care cazierul judiciar al aleșilor nu este curat, ei vor fi revocați din funcție. Mai exact, acestora nu li s-a interzis să candideze, dar, în cazul acestor condamnări, le este interzis să-şi exercite mandatele de primari. În această situaţie, după ordinul prefectului de validare, urmează, cel mai probabil,  suspendarea lor din funcţie.

loading...
Loading...

Citește și

IMAGINILE accidentului grav de la Câmpu Mare! Un mort şi trei răniţi!

Victimele din accidentul produs astăzi laCâmpu Mare sunt doi bărbaţi, de 21 şi 52 de …

5 comentarii

  1. Vasileeeee, pai ce facusi ma nene mă????? Unde iti mai bagi tu pu…..??? (vorba ta)

  2. barbu&valceanu

    Cei care l.au lasat sa candideze ar trb sa suporte costurile cu alegerile. Halal judecatori.

  3. Nu stiu ce se intampla cu el ca in ultimul timp face numai afaceri bulgaresti si nu i vine sa creada ca se indreapta intr o directie gresita.Baietii nu mai fiti rai cu el ca nu vreau sa i se intample vreun gand negru,asa ca din ordonator de creit a ajuns catelusi.Vasilica ai fost profesor in jigoeala dar elevii mataluta te au antrecut si acum deh teau incoltit .Cu tot respectul si eu sunt unul dintre ei.Culegi ce sadesti,iar cu valiarea dumitale poate data viitoare.

  4. Oferta noua! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat de oameni extrem de seriosi si care vor sa colaboreze cu noi urgent intr-o activitate part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri rapide de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:bv72cip@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.