marți , 12 decembrie 2017 - 2:34

SOARTA CE Oltenia, DECISĂ până la 15 decembrie

CEO

Desfiinţarea diviziilor şi înfiinţarea direcţiilor la nivelul CEO sunt în analiză. Consiliul de Supraveghere a transmis săptămâna trecută, la ultima şedinţă, că o astfel de schimbare va fi analizată până la data de 15 decembrie, după întrunirea Adunării Generale a Acţionarilor.

Actualii directori ai diviziilor ar rămâne fără atribuţii, deciziile urmând să fie luate la Bucureşti de către alţi coordonatori. În 9 decembrie se va întruni şi Consiliul de Supraveghere iar înainte de şedinţă supraveghetorii se vor întâlni cu liderii de sindicat.
Salariaţii CE Oltenia prin reprezentanţii lor aşteaptă şedinţa acţionarilor din 12 decembrie: „Problema principală este rectificarea fondului de salarii. Sperăm ca aceasta să fie aprobată în al 12-lea ceas… După 15 decembrie ne putem da seama ce soartă va avea CEO”, a spus preşedintele SME Oltenia, Gabriel Căldăruşe.

loading...
Loading...

Citește și

3,71 de milioane de lei pentru transportul salariaților SE Rovinari

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitație pe data de 7 decembrie „transportul salariaților, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.