marți , 12 decembrie 2017 - 4:19

Şobolani într-o cofetărie!

Șobolani la cofetărie! Asta au găsit inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) la o unitate din București. Autoritățile au venit în control în urma unei sesizări venite din partea unui client.

Potrivit ANPC, au fost făcute verificări la Cofetăria Elan din cartierul Militari din Bucureşti, după ce un client a reclamat că a văzut un şobolan în cofetărie.

În urma controlului s-a dispus închiderea unităţii pe o perioada de până la 6 luni şi aplicarea unei amenzi de 10.000 de lei. Comisarii ANPC au constatat că societatea cu care exista contract de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare a făcut doar dezinsecţia, în 15 mai, că pavimentul unităţii nu era igienizat corespunzător, existând zone cu gresie spartă sau că margarina era depozitată necorespunzător, la o temperatură de 35 de grade Celsius, în condiţiile în care temperatura de păstrare era de 15-25 de grade Celsius.

Sursa: http://www.click.ro/news/bucuresti/sobolani-intr-o-cofetarie-unitatea-fost-inchisa

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.