ȘOC: ADEVĂRUL despre relația dintre fostul soț al Dianei Istudor și Reli Gherghescu: „Iubesc pe altcineva!”

prima-reli

Interpreta de muzică populară, Reli Gherghescu, a reacționat în urma articolului apărut în paginile ziarului nostru, săptămâna trecută, în care relatam despre relația pe care aceasta ar avea-o cu fostul soț al Dianei Istudor. Deși surse mai mult ca sigure ne-au contactat, spunându-ne că cei doi ar trăi o poveste de dragoste, interpreta a ținut să dezmintă toate zvonurile, spunând că nicidecum Claudiu Gușatu ar fi iubitul acesteia, ci un alt domn, care nu are legătură cu domeniul muzical.

Reli Gherghescu face lumină în povestea întortocheată: „Nu ne cunoaștem personal de prea mult timp (ea și Claudiu Gușatu, n.red.). În primăvara acestui an, eu cântând la un restaurant din apropiere, el a venit cu niște prieteni comuni și acolo ne-am cunoscut personal, după care am schimbat câteva vorbe, i-am dat un C.D. cu mine și atât. După câteva zile, m-a sunat și mi-a zis că îi place foarte mult C.D.-ul și că vrea să îi fac și lui câteva melodii cântate de mine. De atunci, am mai vorbit la telefon. Referitor la faptul că dacă am primit vreun semn de la el că ar vrea mai mult decât o relație de prietenie, răspunsul este nu. Am vorbit multe, am glumit, dar suntem doar prieteni. Cred că totul a început în urmă cu două săptămâni, când Claudiu m-a dus la un spectacol, unde erau mai mulți colegi care au interpretat ce au vrut ei atunci când l-au văzut cu mine. Unii chiar l-au întrebat dacă e cu mine (râde). După spectacol, eu am făcut o poză cu colega mea, Sanda Argint, iar el a venit și ne-a luat de gât. Am făcut o poză, după care am pus-o pe facebook, iar de aici a plecat tot!”.

„Am o relație frumoasă de ceva timp cu cineva!”

Întrebată dacă are o altă relație, interpreta a răspuns: „Da, am o relație frumoasă! Am o relație frumoasă de ceva timp cu cineva, iubesc, sunt iubită și nu mă interesează altă persoană, nu mă interesează viața lui Claudiu, Claudiu nu are nici o legătură cu viața mea personală. Eu îmi văd de viața mea, de relația mea, de familia mea, de cariera mea, lucrez la un nou album, nu mă interesează altceva!”.  „Nu o cunosc personal pe această fată!”, a menționat Reli Gherghescu, referindu-se la Diana Istudor, fosta soție a lui Claudiu.

„Claudiu are viața lui, are o relație!”

Săptămâna trecută, cei doi s-au aflat împreună la mare, însă într-un cerc larg de prieteni, susține Reli, precizând că „așa s-a nimerit”: „În acest concediu așa s-a nimerit să fim amândoi în aceeași perioadă în Mamaia, suntem mai mulți prieteni aici, nu doar eu și el. Nimic nu este adevărat din ce spune x sau y! Suntem prieteni, și atât, punct. Lui Claudiu i s-a părut amuzant (faptul că s-a zis că cei doi ar avea o relație n.red.), știind ca noi avem doar o relație de prietenie! Și încă ceva, Claudiu are viața lui, are o relație! Asta ca sa înțeleagă toată lumea că eu nu am nici o legătură cu el”.

L.A.
loading...
Loading...

Citește și

Îți place MUZICA? Ansamblul Doina Gorjului are mai multe posturi VACANTE!

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă …

8 comentarii

  1. Oricum pe diana nu o intereseaza articolul asta ca oricum sta cu tzaganu’ =)))

  2. Ei ii plac negroteii mai mult :)))

  3. Băi fratilor nu vă mai saturaţi de circul ăsta de nimic?Fiecare își face viata cum vrea si cu cine vrea,până la urmă cine sunt aceste 3 personaje Diana,Reli,si Claudiu?Sunt maturi si fiecare face vrea.Diana e cu Sinel Baranescu stim asta cu totii,iar tu Reli Gherghescu nu mai nega ca nu ai nimic cu bietul șoferaș de la C.E.O ca stii si tu că minţi.Dacă se iubesc să fie sănătoși,oricum singura care e in câștig e Diana Istudor,dar s-a dovedit a fi dragoste mare intr-e ea si Sinel,au dovedit-o amândoi.Apropo,dacă stiti toată idila lor haideți sa nu uităm de sotia lui Sinel de Mona Lisa,eu cred ca din punctul meu de vedere le c-am bate la fundulet din orice punct de vedere,iar Gorj Domino e un ziar de nimiiiic.

    • Iliuta_2007

    • Bravo… felicitări. Ne am saturat de poveștile cu zine și printi de carton muzicanți. Fraților în tara e dezastru și voi ce faceți ne spuneți de idile uneia care nu a făcut nimic în societate….ba da a fost implicata în scandaluri. Deci ceva e sigur….nevasta e nevastă. ..amanta…amanta e..mâine nu.

  4. Emilia sa stii dragoste mare intre diana si garoiu’ ala ai dreptate de aia a pus-o sa faca si avort pe panarama :)).

  5. Ce mi Diana ,ce mi Reli,doua panarame .. Claudiu un prost sare din lac in put.

  6. Reli este o femeie careia ii place sa umble cu multi barbati , nu este o noutate ca are o relatie cu Claudiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *