ŞOC! Ce spune şeful Direcţiei Miniere a CEO!

Contactat pentru un punct de vedere cu privire la starea proastă a utilajelor din carierele CEO, a lipsei acute de materiale, piese şi personal, Gheorghe Dobriţanu, directoru Direcţiei Miniere a CE Oltenia a declarat: „Nu vă spun nimic! Asta e situaţia. Avem purtător de cuvânt”.

Liderii organizaţiilor sindicale, indiferent de federaţiile din care fac parte, dezvăluie zilnic, în spaţiul public, faptul că în carierele şi termocentralele companiei se lucrează fără nici cele mai elementare materiale. Din acest motiv, am fi dorit să aflăm cum vede această situaţie directorul Dobriţanu, dar şi dacă există, pe parte de minerit, o strategie de eficientizare a unităţilor. Din păcate, acesta a anunţat grăbit că nu poate oferi nicio informaţie.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: Accident lângă trecerea de pietoni

2 comentarii

  1. Normal ca pe Dobritanu nu-l intereseaza aceste probleme. Il inversează cum sa-si pună odrasla sef pe acolo pe unde si-a facut ucenicia ca doar are si el 2 sau 4 ani vechime in ,,munca” de birou. Nea Dobritanu, de ce nu-l trimiți pe feciorul matale putin sa muncească prin carieră si peste vreo 15 ani sa-l pui sef. Mari ticăloși mai sunte-ti mai sefilor de la Direcția Miniera. NISTE MAFIOȚI. Antonie. Dobritanu.Paraschivu.etc.

  2. Si-au pus sefi la aceste concursuri masluite.NISTE puslamale.DNA in curand va verifica aceste smecherii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.