ŞOC! Cine va CÂŞTIGA ALEGERILE la Gorj!

morega

Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice a făcut primele previziuni la jumătatea campaniei electorale.

Dan Ilie Morega preconizează că Partidul Social Democrat va fi marele câștigător al alegerilor parlamentare din 11 decembrie la Gorj.
Morega crede că PSD va obține un mandat de senator și două de deputați. Este de părere că social-democrații gorjeni vor lua 40-42% în scrutinul de luna viitoare. Fostul liber PNL spune că Ion Călinoiu nu va ieși deputat independent și că PNL-ul va lua un singur post de deputat. Dan Ilie Morega e convins că Tudor Barbu nu va mai ajunge senator de Gorj, pentru că ar fi primit cu ostilitate de gorjeni.

Cum se descurcă partidele mici

Dan Ilie Morega a observat că PMP–ul își face campanie, dar oamenii lui Băsescu de la Gorj se întâlnesc prea puțin cu electoratul. La fel ar proceda și liderii PRU. Fostul lider liberal nu crede că USR-ul va trece pragul electoral la Gorj. Despre ANR susține că e slab de tot, iar UDMR-ul nu prea are șanse mari în județ. În ceea ce privește ALDE, Morega spune că cetățenii îi dau cu flit lui Dian Popescu, pentru că nu a făcut nimic pentru gorjeni. Fostul lider liberal susține că Eduard Lădaru “scherlăie” pe la emisiunile electorale și aduce prejudicii partidului, așa că nu vede cu ochi buni partidul lui Tăriceanu de la Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

2 comentarii

  1. Bobi Păunescu

    Marele anali-ist.De tăcea filosof rămânea.El face prognoze în funcție de ce prinde pe la televizor?

  2. MPrezicmafiaatorul

    Bravo Bobi, așa este Morega- ,,plagiază „….ce aude ….si trunghiaza la cei care le dau parai….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *