ȘOC: Fotomodel din Târgu Jiu s-a DESPĂRȚIT de iubitul CELEBRU!

cristina2

Recent, Cristina Bîzu, sau „Morena” așa cum este cunoscută în showbiz, și-a schimbat statutul de pe pagina personală de Facebook devenind, astfel, o femeie singură alimentând zvonurile despre o posibilă despărţire de Tom Boxer.

Este una dintre cele mai frumoase femei din România! Cristina Bîzu s-a născut pe 3 martie 1991, este din Bălești, dar a studiat la Târgu-Jiu. La 17 ani, defila pe marile podiumuri din capitalele modei, iar din 2008 colaborează cu Tom Boxer. Împreună au vizitat multe locuri minunate din această lume. Tom Boxer și Cristina sunt împreună de mai bine de cinci ani, timp în care cei doi au format un cuplu, atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi. Cei doi au scos pe piață mai multe melodii cea mai cunoscută fiind piesa „Deep In Love”, melodie ce a fost imediat preluată de radiouri și care s-a bucurat de un real succes. „Ne-am cunoscut la Craiova la o prezentare de modă unde el a avut concert cu Anca Parghel. El fiind și fotograf mi-a propus să facem o ședință foto la București, iar eu am acceptat pentru că aveam nevoie de poze pentru Book, înainte de plecarea mea la Paris. Am făcut ședința foto și am rămas prieteni. Am ținut legătura și când ne-am revăzut următoarea dată, prietenia noastră s-a transformat în povestea noastră de dragoste, care durează! Și de 4 ani suntem nedespărțiți, nu am stat nicio zi unul fără celălalt” ne spunea Morena, anul trecut.

Și-a schimbat statusul pe facebook în „singură”

Cu toate acestea, frumoasa brunetă pare să îşi fi schimbat opinia şi, totodată, statusul de pe Facebook, notând că este o femeie singură.
I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Fotomodel din Târgu Jiu, IMAGINEA unui magazin din Marea Britanie!

Andreea Simona Burlan, fostă miss a Universității „Constantin Brâncuși”, din Târgu Jiu, și-a început cariera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.