ȘOC! PSD va ceda Consiliul Județean

Consiliul-Judetean1

Deputatul Mișcării Populare, Scarlat Iriza, a declarat că social-democrații vor ceda funcția de conducere a Consiliului Județean Gorj. Acesta este convins că pesediștii vor face alianță cu ALDE, iar noul șef al județului va fi Dian Popescu. Acesta din urmă a declarat că totul depinde ce se negociază la București.

În privința scorului obținut de Mișcarea Populară, Iriza s-a declarat mulțumit. Acesta este convins că PSD va face alianță cu ALDE, iar Călinoiu îi va ceda funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj lui Dian Popescu. „E un rezultat mulţumitor pentru un partid nou înfiinţat, tânăr. La nivel de judeţ avem 9 procente. Eu zic că e un rezultat bun. Am luat un primar la Stejari şi am pierdut la mustaţă la Padeş. Sigur nu vor fi negocieri cu PSD pentru că ALDE e primul aliat al lor. După cum ştiţi, ALDE a câştigat doi consilieri la municipiu şi cu nouă sau zece ai PSD-ului fac majoritate în CL şi nu se mai încurcă cu altcineva. La Consiliul Judeţean la fel. Eu prevăd că Dian Popescu va fi preşedintele Consiliului Judeţean. Asta s-a negociat la Bucureşti între PSD şi ALDE”, a declarat Iriza.

Dian: „Domnul Iriza are în mare parte dreptate”

Copreședintele ALDE, Dian Popescu, a declarat că funcția de conducere a Consiliului Județean va fi decisă la București de către Tăriceanu și Dragnea. „Domnul Iriza are o mare parte de dreptate. Vom aștepta rezultatele finale și după aceea vom vedea ce se negociază la București. În politică totul e posibil. Așteptăm să vedem ce negociază domnul Tăriceanu cu domnul Liviu Dragnea. Dacă nu pot să facă majoritate fără noi, e posibil”, a declarat Dian Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Mafioții de pe Centura Tg-Jiului AU DISPĂRUT! Italienii, obligați să le plătească sume importante afaceriștilor țepuiți. Varianta de ocolire, ÎN AER!

Italienii acuzați, în toamna anului trecut, că au țepuit mai multe firme din Gorj și …

Un comentariu

  1. Hai ma fiți serioși, pai nici nu aveți voie sa visați ca va lăsa nea Ion scaunul vouo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.